keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Pajunkissoja

Tuli jonkinmoinen pipointo neulerintamalla. Niinpä tikutin kaksi Pajunkissa-pipoa uusimmasta Ullasta. Kiitos Memmulle kauniista mallista ja helposta ohjeesta. Jopa niin helposta, että minäkin onnistuin ihan ensiyrittämällä. Viivi-Lotan pipo on ehkä hivenen tiukka ja painaa silmät hassusti, mutta kyllä se sitä on pitänyt. Valkoisesta piposta piti tulla ulkoilupipo minulle, mutta kävi vähän köpelösti ja niinpä pipo "koristaakin" nyt siskon tytön päätä. En jaksanut neuloa mallitilkkua tai vertailla langantiheyksiä ja se sitten tietenkin kostautui.
Ruskea pipo on neulottu nelosen pyöröillä (40cm) ja sukkapuikoilla Novitan Pirta -langasta ja valkoinen samoilla puikoilla Novitan Isoveljestä. Lankavalinta on tuollainen ihan vain siksi, koska haluan päästä eroon koko talon valtaavista jämäkeristä. Pipoja niistä on ihan kiva vääntää.

Tällä hetkellä puikoilla on imitaatio BB:n Tiinan piposta. Ohjehan on siis Lauran blogista. Pipo on tainnut edetä suurinpiirtein puoliväliin, mutta neuleblääh päätti palata ja mulla on siis taas yksi keskeneräinen työ lisää. Huoh.. Toivon kovasti että neuleblääh päättää kestää tällä kertaa vähemmän aikaa kuin viimeksi.

Neuleinnostuksen tilalle on tullut sisustus- ja Tilda-innostus. Vielä en ole mitään Tildamaista ommellut, mutta aikomuksenani kyllä on. Ihan ensimmäiseksi ompelen Viivi-Lotan vesivärimaalauksille kankaisen säilytyspussukan. En vain vielä omista sopivia kankaita ja nauhoja sun muita pikkuvärkkejä. Täytyisi käydä tässä jonain päivänä tutkimassa kangaskauppojen valikoimaa.

Hauskaa viikkoa kaikille. Toivotaan että ensi kerralla olisi taas jotain valmista näytettävää.
3 kommenttia:

 1. Jasmin ei ole malttanut enään muuta pipoa pitää:) Hienoja on molemmat pajunkissat;)

  VastaaPoista
 2. Hienot pipot! Minäkin taidan tehdä samanlaisen kunhan muut hommat saan tehtyä, on niin paljon (liikaa) suunnitelmia. Ja hus pois neuleblääh! =)

  VastaaPoista
 3. mirva: Hyvä että tykkää. Täytyy vielä neuloa samanlaiset Veeralle ja Kianallekkin :)

  samsara: Kannattaa kyllä neuloa nuo pajunkissat. Oli niin mukavan nopeita ja helppoja töitä.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...