keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Hengissä ollaan


Huomaa, että kesä on tullut, kun en ehdi kunnolla koneelle ollenkaan. On niin paljon muuta puuhaa. Neulominenkaan ei oikein ole maistunut. Kesälomamatka meni hienosti ja kotiin palattuamme autoin miestä rakentamaan meidän yhteen isoon huoneeseen väliseinän. Nyt on tytöillä omat huoneet.

Edellisessä postauksessa oleva paita jäi matkalla kuvaamatta ja ihan hyvä niin. En ole sittenkään tekeleeseen yhtään tyytyväinen. Matkalla aloitin uutta ihan vaan peruspaitaa Rose mohairista, mutta eipä se matkan jälkeen ole edennyt yhtään. Toissailtana päätin, että nyt on jotakin neulottava ettei iske oikein kunnon neuleblääh ja niinpä kaivoin hyllystä esille kirjastosta lainaamani lapaskirjan.
Knitting Fair Isle Mittens & Gloves -kirjasta löytyi helppo lapasohje kirjoneulenoviisille. Niinpä puikoille pääsivät Fishermen's Mittensit. Lankana on käsinvärjättyä (käsittääkseni) suomalaista ohutta villalankaa, jota ostin varmaan vuosi sitten nettituttavalta. On muuten tosi mukavaa lankaa neuloa. Saa nähdä innostunko minäkin kirjoneuleista. Tähän asti lapasen neulominen on ainakin tuntunut mukavalta vaihtelulta tylsien paitojen tai pitsineuleen sijaan.

Liitänpäs tähän loppuun kivan videon lomamatkalta. Esikoinen päätti esittää pienen laulun ja keijutanssin leirintäalueella.

2 kommenttia:

  1. Todella söpöstelyvärit lapasessa! Ja hyvin näyttää onnistuvan kirjoneule... itse en ole vielä siinä pisteessä, että uskaltaisin kokeilla ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvää juhannusta siullekin. Lapasessa on todella kauniit värit!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...