tiistai 16. joulukuuta 2008

Tunnustus ja kuulumisia

Kiitos JohannaL tunnustuksesta!
Tällä kertaa en jaa tätä eteenpäin, koska en jaksa millään päättää kenelle tunnustuksen antaisin. Ei ole mahdollista antaa sitä niille kymmenille bloggaajille, joiden blogeja seuraan päivittäin.

Ohje: oma
Lanka: Patons Classic 1 kerä
Puikot: 3,5 tai 4 pyöröt. En enää muista kummat


Neulerintamalla on ollut aika hiljaista. Vähän jotain olen yrittänyt saada vielä neulottua joululahjaksi, mutta kaiken kiireen keskellä ei vaan ole huvittanut tarttua puikkoihin. Nyt innostus on kuitenkin pikkuhiljaa palaamassa.

Valmiiksi asti olen saattanut kuopuksen villahousut. Nekin lojuisivat edelleen työpöydälläni puolivalmiina ellei tytölle olisi iskenyt älytön vaippaihottuma. Tai siis vaippaihottumaksi sitä aluksi luulin kunnes käytin lääkärissä kun ei mennyt millään ohi, levisi vain. Diagnoosiksi paljastui märkärupi ja ei muuta kuin antibiootit käyttöön.

Peppu oli kyllä niin hirveässä kunnossa etten voinut kuvitellakaan laittavani tytölle epämiellyttävää, hiostavaa ja karheaa kertakäyttövaippaa. Oli kaivettava kaapin perältä kasa liian isoja kestovaippoja (muut olivat jääneet liian pieniksi) ja neulottava parit villahousut pieneksi jääneiden tilalle. Oli tuosta märkäruvesta siis jotain hyötyäkin. Aloitettiin Nellin kanssa uudelleen hetkeksi telakalle jäänyt kestovaippailu ja nyt innostus siihen asiaan on taas huipussaan.
Myllymuksuilta tulikin heti näin alkuun kasa vaippakankaita, joista on jo muodostunut pari taskuvaippaa. En jaksanut niitä kuvata, kun minulle ei todellakaan ole luotu ompelutaitoja. Saumat on vähän vinksin vonksin eikä vaipat muutenkaan kuvauskelpoisia. Näyttäisi kuitenkin toimivan käytössä ihan kohtuullisesti.

Tällä hetkellä puikoilla aktiivisimmin jo kauan sitten aloittamani Virta-sukat. Päätin tehdä varresta vähän lyhyemmät jotta saan sukat ujutettua pukin matkaan ;) .

Suurimman osan neulomisajastani syö tällä hetkellä remontti. Esikoisen huone on lähes valmis. Tässä sairastelun keskellä sain tapetoitua ja maalattua huoneen seinät yhtä seinää lukuunottamatta. Lisäksi asensimme miehen kanssa eteiseen laminaatin ja kiinnitimme monta kuukautta sitten ostamamme kynnykset paikoilleen. Eipä noissakaan hommissa kauaa nokka tuhissut, mutta kun sitä on niin saamaton että kaikki jää kesken. Onneksi saatiin noitakin hommia tehtyä jouluksi.

Nyt lähden ulkoilemaan tyttöjen kanssa.

5 kommenttia:

 1. Kiva lukea kuulumisianne taas:)

  En tiedä mistä johtuu,kun usein bloggerin blogeja lukiessa kuvat avautuvat tosi hitaasti.Valkoisia ruutuja näkyy sinunkin blogissasi nyt.Olis kiva niitä kuviakin katsella:(
  Kai se vika on täällä päässä.Koneessa tai liittymässä...

  VastaaPoista
 2. Täällä kuvat avautuvat ihan nopsaan. Kauniita on kestovaippojen kankaat:)

  VastaaPoista
 3. Auts, kuulostaapa inhottavalta märkäruvelta ja vielä vaippa-alueella. Onneksi ei sellaiseen vaivaan ole täällä vielä törmätty.

  Ihanan värikkäät villapökät ja kauniita kankaita. Ai niin ja kuvien kanssa ei minullakaan ole ollut mitään ongelmaa.

  VastaaPoista
 4. Ihania kankaita. Toivottavasti lapsi on terve nyt, kuulosti aika hurjalta. Tuttu ompelija sanoo, että turhaan sitä saumojen suoruutta tarkkailee. Kunhan vaate pysyy kasassa. :D Se on kuitenkin parempi kuin kestovaippa tai joku halpisketjun vaate, joka hajoaa kun vähän tuuli osuu. :D

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...