sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Shalom


 

 
Lanka: Drops Alaska (6 kerää)
Puikot: 6mm

Haaveet mahtavista kuvista lumisine taustoineen jäivät taas kerran vain haaveeksi. Yritin ottaa kuvia lumihangen keskellä takapihalla, mutta jokaisesta kuvasta paistoi naamalta ja poseerausasennoista älytön kylmyys ja viima. Eihän siellä pystynyt poseerata luonnollisesti noin pienissä vaatteissa, kun lunta tuiskuaa naamalle ja pakkasta on enemmän kuin tarpeeksi. Niinpä saatte taas kerran tyytyä tällaisiin surkeisiin sisäkuviin, joissa naama on aina ihan vitivalkoinen, jos säätää neuleiden värit jotakuinkin kohdilleen.. Luulenpa että tämä sama ongelma on kyllä jokaisella suomalaisella neulojalla tähän aikaan vuodesta.

Shalom oli ollut Ravelryn jonossani jo jonkun aikaa. Välillä poistin sen sieltä, välillä taas laitoin takaisin jonoon. En oikein osannut sanoa pidänkö mallista vai en. Toisten projektit kuitenkin rohkaisivat kokeilemaan ja nopeastihan tuo valmistui. Itse neulomisosuus oli ohitse yhdessä päivässä, mutta pingotus ja kuivuminen veivät toisen päivän. Alunperin neule oli vieläkin pienempi, mutta kastelulla ja pingotuksella sain siihen pikkuisen lisää kokoa. Leveyttä saisi olla vieläkin enemmän, mutta pituutta on ihan riittävästi, kun peittää takapuolen. Ajattelin nyt kuitenkin jättää tämän itselleni, koska vaikka neule on periaatteessa pelkkä liivi, se lämmittää 100% villasta neulottuna tosi paljon. 

Harmittaa vähän etten neulonut kaarrokkeeseen vähän enemmän leveyttä ja kiinnittänyt pari kolme nappia enemmän, mutta onhan tuo yhdellä napilla kiinnitettynäkin ihan kiva. Yksi asia, josta en neuleessa pidä on mielestäni aivan liian isot kainaloaukot. En pitänyt niistä alunperinkään mutta en jaksanut alkaa säätämään. Jos ne oikein kovasti alkavat vaivaamaan, niin ompelen ne vähän pienemmiksi. Ihan ok neule, mutta tuskin tulee toista kertaa neulottua ainakaan suoraa ohjeen mukaan.

Nyt täytyy käydä taas siskon mohairpaidan kimppuun ja lupaan, että seuraava esittelemäni valmis neule on tuo Light Flyweight.

Ps. Muutama postaus taaksepäin kerroin, että hain työpaikkaa. En saanut sitä, mutta eipä tuo haittaa. Toukokuuhun saakka saan vielä vapaasti olla kotiäitinä :) .

7 kommenttia:

 1. Kivan näköinen neule! Mullakin on tuo jonossa, mutta en oo vielä saanu aikaiseksi tarttua puikkoihin, kun pitää kuitenkin jonkin verran säätää ohjeen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Se on nätti! väri on tosi kiva. Minuakin harmitti nuo jättiläiskainaloaukot! Olin ihan järkyttynyt kun kokeilin sitä jossain vaiheessa päälle, enkä enää viittinyt purkaa. Mutta ei ne enää käytössä ole haitanneet! =)

  VastaaPoista
 3. Hieno Shalom! Mä tein ravelrystä löytyneillä modauksilla ja oon pitänyt sitä paljon. Se on ihana <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos, blogivoitto tuli tänään :) Bloggaan sen, kun ehdin kuvata tässä sirkuksessa taas jotain..

  VastaaPoista
 5. Todella todella KAUNIS neule! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...