lauantai 17. heinäkuuta 2010

Nolottaa..

... kun ei ole vieläkään sitä esikoisen puuvillatakkia esiteltävänä. Itseasiassa se ei ole edennyt silmukkaakaan koko kesänä. Jotain pientä kuitenkin aina välillä tipahtelee puikoilta. Nyt olen neuloskellut Housea katsellessa uusia tiskirättejä. Päätin testata Novitan Cottonia tähän tarkoitukseen.


Aloitin tosiaan yllättäen heinäkuun alussa työt naapurikunnan kotihoidossa. Työpaikka suorastaan tipahti taivaalta. Aluksi jännitti kamalasti, koska tässähän on tullut oltua reilut kuusi vuotta kotiäitinä. Kaikki on lähtenyt kuitenkin hienosti käyntiin ja viihdyn työssäni erittäin hyvin. Töitä jatkuu joulukuun loppuun asti, joten ihan mukava työrupeama.

Kesä on täällä Pohjanmaallakin helteinen ja kuiva. Se syö harmillisesti neulomismotivaatiota. Vaikka jätin villat suosiolla lankakoppaan ja kaivoin puuvillat esille, nekin narskuvat inhottavasti puikoilla ja puikot lipsuvat hikisissä käsissä. Tuollaisia pikkutöitä nyt pystyy joten kuten neulomaan, mutta en jaksa edes ajatella neuletakkeja tai paitoja tai mitään muutakaan isoa työtä.

Tänään kaivelin taas netistä esille muutamia rättiohjeita ja suunnittelin neuloa niitä itselle ja siskolleni. Onneksi ne valmistuvat joutuisasti ja Housea katsellessa aika kuluu kuin siivillä.

Voimia helteisiin ja oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille blogini lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Cotton on hyväksi todettu tiskirätti käytössä. Pitäisi itekin neuloa muutama lisää, kun täällä meillä on varsin laiska pyykkääjä. =D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...