maanantai 23. elokuuta 2010

Piristysruiske

Käpälänlämmittimet
Ohje: Omaa aivotuotantoa
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: Oliskohan 4mm sukkikset

Niin siinä sitten kävi, että kesä alkoi kääntyä syksyksi. Aamulla kun ennen seitsemää hipsii ulos ja autolle, joutuu puhallella autoon lämmintä ilmaa, laittaa istuin-, takalasin- ja tuulilasinlämmittimen päälle ja hieroskella sormiaan ettei ne palelisi. Pitkän työmatkan jälkeen sormet on kohmeessa, koska ratti on jo niin kylmä.
Niinpä aloinkin pohtimaan miten pärjään talvella, kun on pakkasta ja joutuu ajella paljon autolla, mutta myös kirjoittaa, plarata autossa papereita yms. Lapasilla se on hankalaa, samoin sormikkailla. Niinpä päätin tuhota jämälankoja käpälänlämmittimiin. Nyt mulla sitten onkin töihin piristävän väriset pienet lämmittimet.

Jonkinlaista muutakin piristysruisketta tässä kaipaisi. Arki tuntuu olevan aika kovaa puurtamista töiden, remontin ja lasten hoitopaikkajuttujen takia. Tuntuu ettei ehdi enää kotona tehdä mitään muuta kuin käyttää vapaapäivänsä ja illan vapaat tuntinsa hoitoaikojen selvittelyyn, lomakkeiden täyttelyyn, tapetoimiseen, laminaatin asentamiseen ja pakollisiin kodinhoidollisiin toimiin. Neulomiseen ei tahdo löytyä aikaa eikä oikein mihinkään muuhunkaan. Aikaiset herätykset ja huonosti nukutut yöt vaativat veronsa ja niinpä illalla uni painaa silmää jo kahdeksan jälkeen, vaikka kovasti olisi ollut aikomus neuloa ja katsoa vaikka jotakin leffaa. Vaikka pidänkin työstäni, odotan jo kovasti äitiyslomaa ja sitä aikaa, kun ei tarvitse joka ilta miettiä tyttöjen vaatteita valmiiksi, täytellä reppuja ja katsoa että varavaatetta on mukana. On ollut vähän vaikea tottua työssäkäyvän äidin elämään. Varsinkin kun samaan syssyyn esikoinen aloitti eskarin ja kuopuskin meni päivähoitoon ensimmäistä kertaa elämässään. Onneksi kaikki on kuitenkin sujunut hienosti ilman ongelmia.

Tällä hetkellä puikoilta löytyy Cookie A:n Angee -sukat (ravlink). Ensimmäinen sukka on kantalapussa. Tänään oli tarkoitus niitä neuloa, mutta juutuinkin työpöydän ääreen selvittelemään palkkakuitteja, päivähoitolomakkeita, liiton papereita ja työvuorolistoja. Onneksi ystävä kävi kahvilla päivää piristämässä.

Nyt taidan mennä laittamaan naaman ja hiukset kuntoon, tehdä jotakin syötävää lapsille ja sitten pitäisikin kipaista kirpparille ja vaatekauppaan. Lapset tarvitsevat jo kiireen vilkkaa vähän paksumpaa ulkovaatetta ja suuri osa sisävaatteistakin on käynyt pieneksi molemmilla. Ehkäpä illalla ehdin hetken ottaa rennosti ilman mitään hässäkkää. Jospa loput tapetitkin lentäisivät työhuoneen seinille ihan itsekseen..

3 kommenttia:

 1. Kivat käpälälämmittimet. Tuollaiset on kyllä kätevät;) elämä on kyllä töiden takia melko hektistä, varsinkin kun on vuorotyö ja päivät vähän sitä sun tätä. huone näytti hyvältä!!

  VastaaPoista
 2. Heiii, mulla on mennyt ihan ohi silmien tuo odotettu äitiysloma...
  Kylä sitä kannattaa odottaakin.

  Arki. Päivän vapaa aika kutistuu ja katoaa.

  VastaaPoista
 3. Mirva: Kyllä mä voin jossain vaiheessa sullekkin tuollaiset lämmittimet neuloskella. Tuu joskus valitsemaan lanka mun jämälankavarastosta ;) .

  Sahrami: On se kyllä sellainen asia, jota odottaa mielellään :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...