tiistai 17. toukokuuta 2011

Yllätys hyllyssä


Kuopukselle tuli akuutti villahousupula, joten täytyi sitten pistää puikoille sellaiset. Malli on täysin omasta päästä. Yleensä villahousujen vyötäröresori lörpsähtää heti ensikättelyssä, joten tällä kertaa neuloin siitä niin napakan, että luulisi housujen pysyvän päällä vaikka vähän lörpsähtäisikin. Tein myös housuihin varmasti tarpeeksi tilaa sisävaipalle ja haaroihin neuloin haarakiilan, jotta lahkeet ei tuntuisi hankalilta.
Meillä on nyt kuopuksen kanssa onnistuttu päiväkestoilemaan tosi hyvin. Kertakäyttövaippoja menee vain öisin, pidemmillä reissuilla sekä silloin, jos pyykkääjä on ollut laiskalla tuulella ja kaikki vaipat ovat pesussa tai narulla.

Eilen tuli käytyä tutkailemassa paikallisen kirjaston anti. Olin tosi yllättynyt, että hyllystä löytyi jo Ilonan ja Jennin Neulekirja. Lisäksi löysin muutaman muun kivan neulekirjan, joista yksi pääsi jo käyttöönkin. Joy Gammonin Tee omin käsin neulelelut -kirja oli varsinkin tyttöjen mieleen. Molemmat saivat valita mieleisensä lelun, sekä jämäkorista langat leluun ja minä lupasin neuloa ne.

Esikoisen ballerina valmistuikin tänään. Eipä siitä hääppönen tullut, mutta tyttö oli tyytyväinen ja se on pääasia. Nyt pitäisi vielä jaksaa neuloa keskimmäiselle tuo alimman kuvan norsu. Langaksi valikoitui jokin vihreä vyötteetön lanka jämäkorista. Oikeastaan tekis jo kovasti mieli luoda silmukat puikoille, mutta tämä päivä on kulunut vähän muissa merkeissä. Tuli sisustelta keittiötä, siivottua ja silitettyä liinavaatepyykkiä. Vielä olisi ihan tarpeeksi hommia jäljellä, joten taidanpa hilipasta takas silitysraudan ääreen.

2 kommenttia:

  1. Heh, tuo samainen neulelelukirja oli meilläkin lainassa tässä ihan tovi sitten, mutta yhtäkään lelua en jaksanu enkä kyllä ois osannukkaan tehä! ;D Tuo norsu oli kyllä ihana, samoin se Nooan arkki (jos tuo nyt se sama kirja on!) Ja ihan söpö balleriinahan tuo on! :)

    VastaaPoista
  2. Reeta: Sama kirja on ja just sitä Nooan arkkia kanssa kattelin. Jos olisin hyvä neulomaan tuollaisia pikku piperryksiä, niin neuloisin heti sen arkin eläimineen, mutta tuo yks ballerina tais riittää. Onneks tuo norsu on isompi tapaus :) .

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...