tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ei ne vaan millään valmistu itsekseen..
Kyhäilyt makaavat kaapinhyllyllä ja yrittävät valmistua itsekseen. Neulominen ei maistu, vaan mieluummin makoilisin sängyllä lukemassa hyvää kirjaa. Tänään yritin kuitenkin edes pikkuisen neuloa ja sain neulottua muutaman rivin yhtä sukkaa. Escalerilla -sukkien ohje yrittää myös edelleen valmistua vähän paremmassa muodossa ja yritän saada sen pian ilmoittautuneille testineulojille. Katsotaan josko saisin itsestäni sen verran irti, että voisin lähettää ohjeen jo huomenna tai tänäiltana.

Viikonloppuna olin juhlissa, joihin täytyi pukeutua vähän juhlavammin kuin pelkkiin farkkuihin. Siinä mekkoja kokeillessani huomasin, että mulla on aivan valtava pula juhlavista ja OHUISTA hartiahuiveista. Itseasiassa mulla ei ole yhtään mitään muuta juhliin sopivaa huivia kuin Aeolian ja sen sitten valitsin juhliinkin. Onneksi mekko oli samaa sävyä. Nyt sitten tekisikin mieli etsiä käsiini huivilankaa ja sopiva huiviohje ja ottaa entistä enemmän päähän nuo sukat tuolla kaapin perukoilla.. Kaikkeen sitä pitääkin mennä osallistumaan ;) .

Muutenkin on ollut jotenkin saamaton olo. Ehkä johtuu helteistä. Tänään sentään sataa ropisi jonkun aikaa, mutta nyt näyttää taas paistavan aurinko. Täytyy kokeilla illalla maistuisiko sukkien neulominen paremmin ulkona paviljongissa.

3 kommenttia:

  1. Minunkin kyhäelmät ovat vaan laiskotelleet, kun eivät olleet yhtään edistyneet minun ollessani reissussa! Sinulla on sentään keskeneräiset ilmeisen hyvässä järjestyksessä kaapissa, minulla ne ovat sikinsokin korissa, langat ja puikot solmussa..

    VastaaPoista
  2. Niin sama. Tänään sentään sain sukkaa vähän tehtyä. En kyllä tekisi muuten, mutta kiva väri sukassa. Tekisi mieli vaan neuloa kaikkea muuta, kun Kyhäilyjä. Tai oikeastaan tekisi mieli vaan lukea.. eh.

    VastaaPoista
  3. Mulla on sama juttu ettei neulominen innosta. Varmaan viikon on neule seisonut nykäisemättä, tänään sateen jälkeen on tullut muutama kerros sentään neulottua.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...