lauantai 13. elokuuta 2011

Nyt niitä valmistuu vauhdillaKyh 15
Ohje: perussukka ihan omasta päästä
Lanka: Gjestal Maija (valkoinen) ja Sandnes Garn Alpakka (petroli)
Puikot: 3mm KnitPro

Näitä sukkia oli aivan ihana neuloa. Neuloin nämä metallisilla KnitPron sukkapuikoilla ja täytyy sanoa, että niin Maija, kuin Alpakkakin oikein soljui puikoilla. Varsinkin tuota Alpakkaa oli tosi ihana neuloa näillä puikoilla. Luulenpa, että kunhan lopetan langanostolakkoni, tilaan lisää tuota Alpakkaa. Tykkään kyllä Dropsin Alpacastakin, mutta tuo Sandnesin versio oli vieläkin ihanempaa ja vähän paksumpaa. Dropsin perusalpakka on hitusen turhan ohutta mun makuuni.

Kyh 11
Ohje: taas perussukka omasta päästä
Lanka: Zitron Trekking Hans Art
Puikot: 2,5mm

Seuraavana valmistui nämä sukat. Väri ei miellytä, langan neuletuntuma ei ollut hääppöinen. Voi toki johtua siitäkin, että neuloin hitusen liian suurilla puikoilla ja puikot taisi olla jotkut vanhat metalliset Novitat. Ehkä kunnon puikoilla lankakin olisi luistanut paremmin.
Lisäksi näistä sukista tuli omaan jalkaan vähän liian isot, vaikka alunperin tarkoitus oli neuloa nämä itselle. Näiden sukkien välissä oli sen verran paljon aikaa, että en enää muistanut montako kierrosta neuloin vartta enkä jaksanut alkaa laskea, joten nyt sitten toisen sukan varsi on n. sentin pidempi kuin toinen. Ei siis oikein viittis lahjaksikaan antaa. Ehkäpä sisko adoptoi nämä itselleen ;) .Kyh 5
Ohje: perussukka omasta päästä
Lanka: Novita 7 veljestä Country
Puikot: 3,5mm Novitat

Näitä sukkia oli aivan ihana neuloa noiden edellisten jälkeen. Paksusta langasta saa nopeasti tulosta ja oikeastaan tykkäsin tuosta seiskaveikan Countrysta. Joskus vuosia sitten ostin sitä yhden kerän, mutta se jäi sitten kuitenkin pyörimään lankakorin pohjalle. Kyh oli sopiva tilaisuus käyttää tuo yksinäinen kerä ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Saa nähdä miten lanka toimii käytössä. Mulla ainakin Novitan langoista neulotut sukat tahtoo reikiintyä parissa viikossa. TicoTico on ollut varmaan ainoa poikkeus ja niistä neulotut sukat ovat kestäneet hyvin, vaikka nukkaa niihinkin tahtoo tulla, jos paljon käyttää.

Nyt mulla on puikoille Kyh 12, eli nämä (ravlink). Luulenpa, että valmistuvat tänään ja varmaan valmistuu taas jotain muutakin. Noissa vauvan sukissa kun ei kauaa nokka tuhise ja olen muutenkin jo menossa toisen sukan kantapäässä. Voinette siis odottaa uutta valmistuneiden postausta heti huomenissa.

Nyt alkaa olla pukin konttia varten ihan mukavasti sukkia valmiina. Toisaalta tekis kyllä mieli pitää kaikki sukat itsellä, mutta mitäpä minä niin monilla tekisin ja osa on sen verta pieniä että joutui väkisin tunkea jalkaa kuvausta varten. 

Täällä pienin neiti potee kuumetta ja yöt ovat vähän sitä ja tätä, mutta täytyy vaan yrittää tsempata näin  päivisin. Niinpä minä taidan nytkin hilipasta täyttämään tiskikonetta ja imuroimaan. Samalla ihailen ikkunan välityksellä aivan mahtavan näköisiä hevosia ja poneja, joita on kerääntynyt tuonne läheiselle kentälle hevoskuiskaajaa kuuntelemaan. Tekis mieli mennä niitä töllistelemään lähempääkin, mutta jätän nyt kuitenkin väliin. Omakin kurkku tuntuu vähän karhealta, mutta pidän sormet ristissä ettei muhun mikään pöpö iskisi. Ihanan terveinä sitä on saatu ollakkin ellei lähes viikottaista migreeniä lasketa. Täytyis käydä hierojalla. Niskat on niin jumissa. Neulominenkaan ei kyllä varmasti tee asialle hyvää ;) .

2 kommenttia:

  1. Mahtavia sukkia. =) Alpaca on kyllä ihanan pehmeää lankaa, omaa suosikkiani myös.

    Itsekin oon tässä nyt vähän kurkkukipuisena..Toivottavasti ei iske mikään tauti, kun kesäloma vielä kesken ja vihdoin lupas vähän lämpöä tännekin.

    VastaaPoista
  2. Ihania sukkia! Blogistani löytyy sinulle tunnustus :).

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...