lauantai 28. tammikuuta 2012

Leijonankeltaista


Täällä on neulottu aika vähän ja aika hitaasti. Stockholm-Helsinki on jo valmis ja käytössäkin, mutta en vaan ole saanut kuvattua (ihme!). Muuten olen siihen ihan tyytyväinen, mutta olisi saanut olla vähän pidempi. Nyt saan sen jotenkuten kaksinkerroin kaulan ympärille.

Selailin tässä yhtenä päivänä vanhoja Novitan lehtiäni. Sieltä iski silmääni kivannäköinen keeppi. Ohje on lehdessä Novita Talvi 2008 ja nimenä on 76. Palmikkomyssy ja -keeppi. Ohjeen keeppi on neulottu Novitan Mambosta, mutta minä ostin muutaman kerän leijonankeltaista Keloa ja aloin neuloa. Tämä valmistuisi varmasti nopeasti jos vain ottaisi asiaksi, mutta tällä hetkellä matikan laskut vie aikaa neulomiselta.

Tuossa olenkin muutamana päivänä miettinyt, josko kuitenkin yhdistäisin kaksi blogiani. Minähän olen niitä ees taas siirrellyt, kun en osaa päättää haluanko pitää vain yhtä blogia vai kahta selkeästi toisistaan eroteltua blogia, joista toisessa on vain käsityöjuttuja ja toisessa sitten ihan arkielämää ja muuta. Nyt aika on kuitenkin kortilla opiskeluiden takia ja tulisihan sitä varmaan päivitettyä blogia useammin, jos kirjoittaisin ne muutkin jutut tänne samaan. Mitäs mieltä olette? Tuletteko tänne mieluummin lukemaan pelkkiä neulejuttuja vai haittaako, jos mukana on muutakin asiaa?


4 kommenttia:

 1. Yhdistä vaan, ei mua ainakaan haittaa jos kertoo muusta elämästään. Se tuo vaan väriä blogin sisältöön. :)

  VastaaPoista
 2. Yhdistä ehdottomasti. Kyllä lasten ja muiden hommien kanssa aika on niin kortilla, että yhdessäkin blogissa on joskus riittävästi päivittämistä. Mukava lueskella muutenkin muitakin kuin neulekuulumisia.

  VastaaPoista
 3. Minä taas luen mieluiten vain käsityöjuttuja. Sellaiset blogit, joissa on kaikenlaista muuta jää yleensä sitten tilaamatta, en jaksa yleensä lueskella jos ei ole jotain mielenkiintoista aihetta. Mutta teet tietysti niin kuin itse haluat! :)

  VastaaPoista
 4. Altocumulus: Mä kanssa ajattelin, että koska ite tykkään lukea blogeja, jossa kerrotaan ihan kaikesta, niin vois olla ihan kiva itekki kirjottaa sellasta, eikä erotella aiheita toisistaan.

  Johku: Aika on tosiaan kortilla ja jotenkin alkaa mennä motivaatio bloggaukseen, kun täytyy päivittää useampaa blogia.

  Paula: Harmi, jos lopetat tilauksen (mikäli yhdistän blogini), mutta tällä hetkellä tuntuu kyllä siltä, että voimavarat riittää vain yhteen blogiin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...