tiistai 5. maaliskuuta 2013

Härkää sarvista


Vihdoinkin mun ikuisuusprojekti on valmis. Aloitin virkkaamaan tätä peittoa huhtikuussa 2011. Vähän ennen kuopuksen syntymää. Suunnitelmissa oli lämmike pienelle vaikkapa vaunuihin. Virkkaaminen ei ole oikein koskaan ollut mun juttu ja niin siinä kävi, että tämäkin projekti tyssäsi heti alkuunsa. Tuossa virkkauskorissa se on kuitenkin aika ajoin mua huudellut ja tässä yhtenä iltana päätin ottaa härkää sarvista ja virkata sen loppuun. Välillä kävi jo mielessä, että virkkaankin siitä esikoiselle päiväpeitteen, mutta en jaksanut ja niin siitä sitten tuli päikkäripeitto kuopukselle. Näin kaksi vuotta jälkikäteen sai siitä itselleen lämmikkeen ja kovasti se siitä tykkääkin.

Lankoina peitossa on vähän kaikenlaista jämälankaa. Isoveljeä, Cascade220, seiskaveikkaa, Jannea yms. Tämän työn myötä innostuin virkkauksesta ja suunnitelmissa onkin opetella sitä enemmän. Suunnittelen esikoisen huoneelle uudistusta ja sinne voisin virkata peitteen tai jopa päiväpeitteen isoäidinneliöistä. Tämä on kyllä hyvä keino päästä jämälangoista eroon.

Nyt puikoilla on Cookie A:n Lindsayt. Illalla valmistui eka sukka ja tänään pitäis alotella toista. En onnistunut kärkikavennuksessa kovinkaan hyvin ja siksi toisen sukan aloittaminen tökkii. Noissa sukissa on mulle aivan uusi tapa tehdä kärki. En ole aiemmin neulonut kärkeä lyhennetyillä kerroksilla.

7 kommenttia:

 1. Ihana peitto, niin raikkaat värit <3 Eikös tunnu palkitsevalta saada jokin pitempään kesken ollut työ valmiiksi? Isoäidinneliöitä vaan koukulle, kyllä se peitekin sieltä valmistuu, pala kerralaan, vaikka iso työ onkin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis, ja ihanan värikäs peitto!

  VastaaPoista
 3. Hieno! Aaltovirkattu peitto taitaa olla jonkinlainen ikuisuusprojekti melkein kaikille, itsekin tein omaani melkein vuoden.. =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Ja se on kyllä upea tunne kun saa jotain pitkään kesken ollutta valmiiksi.. Minulla on yksi ikuisuusprojekti kanavaneuletyö joka on aloitettu joskus 2008-2009. En ole enää edes varma haluanko saada sitä valmiiksi vai onko se tylsien päivien varaprojekti loppuelämäksi. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis! On ihana fiilis saada ikuisuusprojekti valmiiksi.. Minua odottelee eräs neuletakki........ Sinulle on myös haaste blogissani http://suppiksen.blogspot.fi :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...