lauantai 4. tammikuuta 2014

Paluu jouluun


Ohje: Jämälankavillasukkajoulukalenteri-sukat by Vyyhti ja Neulisti Missä neuloimme kerran -blogista
Lanka: erilaisia jämälankoja Nallen vahvuudessa sekä hiukan ohuempana
Puikot: oisko 2,5 tai 3mm. 
Fiilis: Pikkuisen liian pitkä jalkaterä tuli, mutta muuten ihan kivat.

Palataan nyt vielä jouluun sen verran, että joulukalenterisukat valmistuivat vihdoinkin eilisiltana. Niistä tuli muuten ihan kivat, mutta jalkaterästä tuli liian pitkä mulle. Oon tainnut neuloa ainoastaan yhdet sukat aiemmin kärjestä aloittaen, joten en vielä osaa hahmottaa missä vaiheessa kantapää kannattaa aloittaa. Kyllä noita nyt kuitenkin voi pitää ja aion kyllä pitääkkin. Saapahan edes vähän väriterapiaa :) .


Näitä oli ihan mukava neuloa, mutta lähdin mukaan myöhässä enkä muutenkaan pysynyt tahdissa, niin meinas sitten loppumetreillä mennä into koko hommaan. Sinnillä ne kuitenkin neuloin valmiiksi asti, vaikka uudet lankakerät jo kovasti huutelee, että haluavat päästä vauvan sukiksi. Ajattelin nimittäin niistä neonlangoista neuloa vauvalle sukat. Se varmaan tykkää niitä katsella sitten kun ymmärtää jalkojensa päälle. Nykyään se tyytyy vielä pelkästään pötköttelemään ja piereskelemään lattialla. Onhan ikääkin vastaa himpun vajaa 2kk.


Toivottavasti tälläinen kiva sukkajoulukalenteri järjestetään taas ensi joulunakin. Jos sitä lähtisi vaikka ihan ajoissa mukaan ja yrittäisi sitten vaikka väkisin pysyä menossa mukana ihan reaaliajassa. Olishan se paljon mukavampi vetää uudet sukat jalkaan jo aattona tammikuun sijaan.

16 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! Oon ajatellut, että munkin täytyis nämä joulukalenterisukat tehdä, kun kaikilla on niin ihania kuvia näistä kaikissa blogeissa. Mut oisko outoo tehdä niitä tammikuussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se olis tyhmää!
   Näitä tälläisiähän vois muutenkin keksiä ympäri vuoden. Joku, joka jaksais alkaa, niin vois omassa blogissaan keksiä vaikka kuukauden ajan joka päivä jonkun jutun, minkä mukaan väri valitaan :) . Mutta mä en ainakaan taidan lähteä tuollaiseen. Siis vetäjäksi.

   Poista
 2. Kauniit ja raikkaat värit! Mieluummin hiukka reilut kuin liian pienet. Mun kärjestä aloitetuille kävi joskus niin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite tykkään pitää vähän sellasia ehkä liiankin napakoita villasukkia. Paksusta langasta neulotut saa sitten olla lörpömpiäkin. Mutta nää on ihan kivat vaikka onkin liian suuret (kuvassa se ei näy niin pahasti kuin luonnossa).

   Poista
 3. Aivan ihanan pirteet! Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukkaset. :) Saatiinko me näitäkin käyttää blogin kollaasissa?

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit ja reippaat värit! Minä tykkäsin kans tästä kalenterisukkajutusta hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosi moni tuntuu ideasta tykkäävään, joten eiköhän tälle mahda tulla jatkoa joskus :) .

   Poista
 6. Hienot! Ihanan pirteet :)

  Mulla on inspis ihan hukassa :( Meillä on tuo pieni koirariiviö hoidossa ja jotenkin ei ole ollut aikaa neuleajatuksille. Myöhään illalla voi yrittää vähän vääntää jotain, kun sitten se ei ehkä jaksa hyökätä, kuin kissa langan kimppuun. Vähän alkaa olla jo villasukkapuuhia ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans neuleinto pitkään hukassa. Joululahjoja aloin sitten vähän väkisin neulomaan ja siinä se into palautui. Nyt kutkuttaisi neuloa vaikka mitä, mutta vielä olis yksi lapanen neulomatta ennen kun voin alottaa uusia töitä :) .

   Poista
 7. Aivan ihanat sukat! Minnuu harmittaa, kun en ehtinyt mukaan joulukalenterisukkiin, joten myös mie toivon uusintaa ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin huomasin koko joulukalenterihomman myöhässä. Päätin sitten lähteä myöhässä mukaan.

   Poista
 8. Todelliset väriterapia-sukat! Sähän oot ihan ajoissa noiden kanssa, mulla on raita-väri-suunnitelma valmiina, mutta sukat on vielä kokonaan aloittamatta!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...