maanantai 3. marraskuuta 2008

Hengissä ollaan

blogi on ollut aika hiljainen viime ajat. Neuleblääh iski sopivasti joulun alla. Olen viritellyt neuleinnostusta uudelleen lapaskuun avulla. Minut löytää Tumpputuvasta. Ensimmäinen lapaspari on valmis, mutta ei niistä vielä sen enempää, koska menevät lahjaksi. Toiset lapaset on puikoilla. Puikoilla ovat edelleen myös Lady February, Virta-sukat, Haavistot, Shettis sekä Minttumaari. Ensimmäisenä mainittu on hyvällä mallilla, mutta kun lanka uhkaa loppua kesken, jäin odottelemaan lankatilauksen kotiutumista ennen neulomisen jatkumista. Kaikki muut mainitsemani neuleet ovat edelleen täsmälleen samassa pisteessä mihin ne jätin aikoja sitten. Nyt kun pitäisi saada aikaiseksi lapasia lapasten perään, alkaakin nuo keskeneräiset työt houkuttaa. Varsinkin Virta-sukat, jotka haluaisin jo jalkaani. Yritän kuitenkin malttaa mieleni ja pitäytyä tämän kuun lapasissa.


Tässä taannoin voitin Kaksi merta-blogin arvonnan. Voittopaketti kotiutui jo muutama päivä sitten, mutta jäi postaamatta. Kuva on surkea, mutta jokainen varmaan ymmärtää ettei tällainen myöhäissyksy ja alkutalvi ole paras vuodenaika valokuvaamiseen. Paketista putkahti kauniin kortin lisäksi Bahrainin kartta sekä bahrainilaisen taiteilijan, Abdul Wahab Al Kohejin maalaama taulu. Kaunis kiitos Mirka!

Rasmus

Nuuti

Perheemme muuten kasvoi kahdella marsupojalla. Pelastimme naapurin marsut piikiltä. Nyt Nuuti ja Rasmus pitävät seuraa marsurouville, jotka ovat nuortuneet ihan silmissä poikien saavuttua. Ujonpuoleinen Lauha-rouva varsinkin kulkee kaiken aikaa häkissä kujertelemassa pojille juttujaan. Onneksi asustavat eri häkeissä, muussa tapauksessa saattaisi putkahdella tiuhaan tahtiin pikkumarsuja ;)

3 kommenttia:

  1. Suloisen näköisiä otuksia totta tosiaan...onneksi eivät joutuneet piikille, raukat:o)
    Ja mullakin on muuten sama tilanne: kaikki neuleet jumiutuneet...paitsi etten saa edes niitä lapasia neulottua. No, jospa se tästä taas;o)

    VastaaPoista
  2. Kiva että paketti löysi perille!

    Kaksi merta on elänyt hiljaiseloa viime päivät, piipahda blogissani, päivitän sinne ihan kohta syyn...

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...