sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Hyvää isänpäivää!

Otsikossa sen jo sanoinkin, eli HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISILLE ja ISOISILLE!

Viime päivinä olen ollut sittenkin varsin tehokas neulerintamalla. Aluksi tuntui ettei neulominen innosta yhtään, mutta kun sitten otin kesken jääneet hahtuvahousut työn alle ja niistä tuli kivat, sainkin inspiraation ja neuloin toisetkin. Molemmat lähtevät postissa ystäväni tytölle.

HAHTUVAHOUSUT
Ohje: oma Lanka: kahta eri liukuvärjättyä hahtuvaa (en muista merkkiä) Puikot: vitosen sukkapuikot
kuviot neulahuovutettu hahtuvasta
HAHTUVAHOUSUT
Ohje: oma Lanka: Pirtin hahtuva Puikot: vitosen sukkapuikot kuviot neulahuovutettu huovutusvillasta ja hahtuvasta

Lapasia pitäisi neuloa, mutta kun ei innosta millään. Kahdet on valmiina. Toiset menevät lahjaksi, joten en niitä täällä vielä paljasta, toiset neuloin jämälangoista esikoiselle varalapasiksi. Hivenen liian pienet niistä tuli, mutta kyllä ne vielä tämän talven menee.

NELIVUOTIAAN LAPASET
Ohje: peruslapanen (peukalokiila, 101n-resori, nauhakavennus)
Lanka: Novita 7veljestä
Puikot: 3,5-4mm


February Lady Sweatheriakin olen neulonut. Harmittaa, kun sain eilen vartalo-osan hilkkua vaille valmiiksi, mutta sitten loppui lanka. Onneksi uutta on jo tulossa. En tajua miten olen langankulutuksen laskenut, kun lanka pääsi jo tuossa vaiheessa loppumaan ja hihatkin pitäisi vielä neuloa. Toivotaan että tilaamani kuusi extrakerää riittävät lopputakkiin.
Kaunis siitä on jokatapauksessa tulossa ja odotan jo innolla että saan sen päälleni. Neulon muuten tuota takkia Prymin puikoilla, joissa on se uusi sininen kaapeli ja oon yllättynyt. Ainakin tuolle puuvillalangalle nuo puikot on oikein mainiot. Noita taidan hankkia lisääkin, kun ovat Addeja edullisempia.


Nyt pitäisi jatkaa äidin lapasta. Miehen siskollekkin pitäisi kehitellä jotakin syntymäpäivälahjaksi ja joululahjakoppa huutaa edelleen tyhjyyttään. Tulee kiire..

2 kommenttia:

  1. Tosi ihania nuo hahtuvapökät:) Kelpaa varmasti saajalleen. Neuletakkikin on tosi ihana niin väriltään kuin malliltaankin:)

    VastaaPoista
  2. Onpa tosi hienot nuo kissapöksyt. Ja ylisuloisia hamstereita tuolla alempana!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...