tiistai 30. joulukuuta 2008

Shettis vol. ties mitä

Ohje: Shetland Triangle by Evelyn A. Clark (Wrap Style)
Lanka: Drops Alpaca (hiukan vajaa 100g)
Puikot: 4,5 mm KnitPicksit


Niin siinä kuulkaas kävi, että systerin Shettis valmistui eilen illalla. Yötä myöten sitä pingottelin olkkarin mattoon, mutta ei se ihan onnistunut. Sisko halusi sen kuitenkin kaulalle lämmikkeeksi, joten ei kai se pingotus nyt sitten niin kamalan tarkkaa ollut. Siskolle tiedoksi, että jos haluat tuosta huivista vähän isomman tai muutoin kauniimman, niin anna sen liota hetki lämpimässä vedessä, puristele pahimmat vedet pois ja pingota vaikkapa mattoon tai sängyn patjaan nuppineuloilla niin kireälle että paukkuu. Minä en jaksanut enää säätää.

Olipas muuten harvinaisen mukavaa saada valmiiksi jotakin kauan keskeneräisenä ollutta. Tuotakin muistaakseni aloin neulomaan jo syksyllä. Sisko raukka on joutunut käyttämään koko talven mun Shettistäni lainahuivina. No nyt on silläkin oma.

Osallistuin muuten kevään Salaiseen Neuleystävään ja kohdekin jo selvisi. Tosi mielenkiintoista alkaa miettimään millaisen paketin kokoan helmikuuksi. Oon tokaa kertaa mukana. Välissä oli vähän taukoa ja se on ihan hyvä. Nyt oon sitten taas innolla mukana menossa.

Tänään oltiin sairaalareissulla Seinäjoella, kun esikoisen sydäntä vähän tutkittiin. Tyttö on terve kuin pukki ja ajomatkan aikana sain aikaiseksi 1,5 bambuista tiskirättiä. Toinen pitäisi tässä blogeja lukiessa tikutella valmiiksi ja sitten taidan kaivella tuota neulekoriani ja jatkaa vaikkapa Nellin Pinwheeliä tai omaa February Lady Sweatheriani.

Ps. Oonpas unohtanut hehkuttaa, että mies osti kuin ostikin (tai minähän ne itse käväsin ostamassa) mulle joululahjaksi KnitPicksin pyörösetin. Se on aivan ihana! Sisko puolestaan lahjoi mua Tildan ompelurasialla, joka on erittäin oivallinen apuväline keskeneräisen neuleen mukanakuljetukseen esim. autoreissuilla. Helppo kantaa ja kerä pysyy hyvin purkin sisällä neuloessa eikä loju vesi- ja mutalätäkössä jalkatilassa. Kiitoksia siis heille hyvistä lahjoista!

5 kommenttia:

  1. Ihanan lämpöisen näköinen huivi.

    Kiva kuulla, että sairaalareissu päättyi noin mukavasti. Tuo ompelurasia kuulostaa kyllä hyvältä. Voisi toimia ihan kotioloissakin, kun aina välillä on noita pallon mallisia keriä pyörimässä jaloissa.

    VastaaPoista
  2. ÖÖÖÖ... oliko se edellinen huivi vain lainassa?:) On nääs ollut mulla ihan jatkuvassa käytössä:) Hieno oli tämä uusikin....ja käy ihan ilman suurempia pingotuksia. Kuvasinkin sitä jo ja lisään jossakin vaiheessa Blogiini kuvia.

    Mulla on itselläni tuollainen tildan ompelurasia ja se on kerännyt melkoiset määrät mun askartelupitsejä:) Joudun varmaan hankkimaan vielä toisen samanlaisen.

    Tiskirätistä sanoisin, että suosittelen. On ollut kyllä hyvä käytössä.

    VastaaPoista
  3. Mirva: Kyllä se toinenkin Shettis saa sulle jäädä. Lainaks taisin sen alunperin antaa, mutta tuollahan mulla kori tursuaa huiveja, joten pidä vaan se :) .

    VastaaPoista
  4. Hei, meillä on samannimiset siskot:). Huivi on todella kaunis!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...