torstai 15. tammikuuta 2009

Liukuvia värejä

Nellin Pinwheel valmistui muutama päivä sitten. Se odottelee edelleen työhuoneen tuolilla päättelykeijua, höyrytystä ja sopivia nappeja. Siitä tuli aika nätti vaikka tämäkin olisi saanut olla hivenen isompi. En vain yksinkertaisesti enää jaksanut, kun neulominen alkoi lopussa olla sellaista pakkopullaa etten enää nauttinut siitä yhtään. Mies raasu joutui kuunnella kaiken aikaa valitusta siitä kuinka en jaksaisi neuloa, mutta kun on pakko.
Tarkempia tietoja takista sitten kun esittelen sen täysin valmiina.

Tällä hetkellä puikoilla soljuu kauniita värejä. Tein itselleni lupauksen että ennen uusien töiden aloittamista neulon kaikki keskeneräiset valmiiksi. Sinnikkäästi yritinkin neuloa Minttumaaria, mutta eilen retkahdin ja kaivoin viimeinkin elämäni ensimmäisen Norokerän lankakorista. Siitä tulee mulle ihan perussukat sileällä neuleella. Lankaa jää varmasti yli, koska päätin etten tee sukkiin pitkiä varsia. Niinpä tulin kai luvanneeksi esikoiselle, että neulon hänellekkin sukat Norosta. Toivotaan vaan että lanka riittää.

Noro ei todellakaan ole mitään mukavaa neulottavaa, mutta mun mielestä nuo aivan mahtavat värit korvaa kyllä huonon neulottavuuden. Pidän tuosta vähän epäsäännöllisestä neulepinnasta. Langassa kun on aika paljon paksuusvaihteluja. Luultavasti hankin kyllä lisää Noron sukkalankaa kunhan tämä kerä (ja muutama muukin kerä tuolta lankakoristani) on neulottu.

4 kommenttia:

  1. Kaunis on taas tuokin takki:) Kyllä sä saat nopeasti noin isoja töitä tehtyä. Mulla menisi tuossa kolme vuotta:))

    VastaaPoista
  2. Tarjolla palkinto osoitteessa: http://pajupuu.blogspot.com/2009/01/palkinto.html :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...