maanantai 6. heinäkuuta 2009

Uutta oppimassa

Tällä kertaa ei ole mitään valmista näytettävää. Sain virkattua lasinaluset loppuun, mutta mitäpä niitä kuvaamaan, kun tuossa aiemmassa postauksessa niitä jo näkyi. Yhdet villahousut on myös valmiina, mutta esittelen ne vasta joskus myöhemmin. Saattaa olla, että housujen saaja käy välillä täällä kurkkimassa enkä halua pilata yllätystä.

Tuostapa pääsinkin aasinsiltaa pitkin omaan yllätykseeni. Postilaatikosta nimittäin löytyi puuhaa hellepäiviin (jotka valitettavasti on jo ohi). Kiitos serkku :) .
Enpä ole kirjontaa kokeillutkaan sitten koulun käsityötuntien, joten sitä on ollut mukavaa taas opetella. Pahoittelen kankaan kurttuja. En omista (vielä) kirjontakehystä(?), joten kangas ryppyyntyy tällaisen aloittelijan kömpelöissä käpälissä. Suunnittelin, että kehystän tuon tauluksi, kunhan saan sen valmiiksi ja laitan leikkimökkiin. Se sopii sinne kuin nakutettu. Tekstinäkin on "My house may be small but theres room for you all" . Toinen mahdollisuus olis ommella tuo koristetyynyyn. Harkitsen vielä mitä teen.

Ootteko muuten jo maistaneet Rainbowin hedelmä-salmiakkisekoitusta? Aivan mahtavia karkkeja. Pussi maksaa muistaakseni alle kaksi euroa ja syömistä riittää. Edullisia, kauniita ja herkullisia karkkeja. Niitä on mukava napostella samalla kun neuloo tai surffailee blogistaniassa :) .

Tuo ensimmäinen kuva on muuten tuossa siksi, että minä, antiviherpeukalo ja kukkientappaja, olen valtavan ylpeä tuosta orkideastani, joka on jaksanut pukata kukkaa kukan perään jo pari kuukautta eikä edelleenkään näytä minkäänlaisia kuihtumisen merkkejä.

Nyt täytyy rientää ruokaa laittamaan ja jos saan kuopuksen päikkäreille ja keksin esikoiselle jotakin tekemistä, niin voisin ehkä katsoa jakson Frendejä ja ommella tuota Tilda-kuvaa.

4 kommenttia:

  1. MInulla on just samanvärinen orkidea joka on kukkinut äitienpäivästä asti ja kukkii vieläkin, muutama kukkanen on kylläkin jo vanhuuttaan kuihtunut. Kuvakin siitä on blogissani, vissiin josssain toukokuun bloggauksessa.

    VastaaPoista
  2. Mun suosikkikarkkipusseihin lukeutuu Rainbow'n ihanan omituinen Hotmix, joten noitakin on pakko kokeilla! Ei vaan meidän Sokoksella näkynyt kun eilen yritin etsiä...

    VastaaPoista
  3. Rieppa: Nuo Hotmixit on myös hyviä. Oon salmiakin suurkuluttaja, joten ne on kans karkkeja mun makuuni :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...