perjantai 23. lokakuuta 2009

Nurkan takaa kurkkaillaan taas..

Kyllä sitä taas on tullut oltua laiska ja saamaton. Blogi on jäänyt ihan hunningolle. Muutama pikkuneule on valmistunut, mutta kuvat on kamerassa ja kamera miehellä töissä. Niinpä ne saa nyt sitten jäädä. Miehelle aloitin neulomaan pipoa, mutta siitä tulikin sopiva parivuotiaalle kuopukselle.. Neuloin sitten toisen ja siitä onneksi tuli sopiva. Kuopukselle valmistui myös kauluri ja muuta en olekaan tainnut saada aikaiseksi.

Tällä hetkellä neuleaika tuntuu olevan aika kortilla. Aloitin muutama viikko sitten espanjan alkeiskurssin ja se vie yllättävän paljon aikaa, kun läksyjä tulee paljon. Oon kaiken lisäksi ollut kaksi viimeistä kertaa pois tunneilta, joten läksyt vie normaalia enemmän aikaa, kun joutuu miettimään ja pohtimaan ja tutkimaan kielioppi- ja sanakirjaa melkein koko ajan.
Lisäksi olen taas pitkästä aikaa hurahtanut The Sims 3 -peliin, jota tulee pelattua iltaisin neulomisen sijasta.

Puikoilla olis vaikka mitä. Sisko varmasti jo odottelee mohairpaitaansa ja itsellä olisi jo kovastikin käyttöä omalle pöllöpaidalleni (ravlink). Mutkia matkassa -sukat valmistuvat tuota pikaa kunhan vaan saan aikaiseksi jatkaa niitä. Ne menevät ystävälle kiitokseksi seurasta ja majoituksesta. Olimme alkuviikon ystäväperheen luona Nummelassa. Kyllä oli piristävää vaihtelua arkeen vaikkakin hieman väsyttävää, kun piti matkustaa niin pitkät matkat autossa kahden lapsen kanssa.

Aeolian on aivan mahtava huivimalli. Rakastuin siihen ikihyvikseni, kun törmäsin upeisiin valmistuneisiin huiveihin Ravelryssä. Pistin sitten omankin huivin puikoille ja tilasin sitä varten kaksi pussukkaa mustia helmiä netistä. Valitsin malliin ylellisimmän lankani (Grignascon MerinoSilk) ja loin silmukat. Jostain syystä huivi jäi kesken heti alkuunsa. Muistaakseni se jäi pöllöpaidan jalkoihin ja unohtui sinne. Jospa sitä ottaisi oikein kunnon neulemaratonin ja neuloisi kaikki keskeneräiset pois puikoilta niin pian kuin mahdollista. Heti espanjan läksyjen jälkeen tietty..

Tuli sitten tilattua itselleni etukäteisjoululahja. Cookie A:n sukkakirja ja Knitters Almanac ovat olleet jo jonkin aikaa hankintalistalla ja kun sitten taas kerran törmäsin niihin Bookplussassa, päätin ottaa ja tilata. Harmi vaan, että palvelu tuntuu olevan erittäin hidasta. Tilauksesta on kulunut aikaa jo pian viikko eikä kirjoja ole vieläkään lähetetty matkaan. Menee siis ainakin ensi viikkoon. Eipä siinä muuten mitään, mutta oli tarkoitus etsiä Cookien kirjasta kivoja sukkamalleja joita neuloa joululahjaksi. Nyt alkaa tulla jo kiire.
Knitters Almanacista taas aion neuloa ainakin February Baby Sweatherin ja ne ihanat villaiset leggingsit (ravlink) :) .

Nyt lähden surffailemaan ruokablogeihin ja etsin jotain kivaa leivottavaa huomiseksi. Esikoinen on puhunut jo pari päivää leipomisesta.

2 kommenttia:

  1. Aeolia on minullakin tällä hetkellä kesken :) Mukava neulottava, tosin mulla heitteli rivit vähän miten sattuu jossain vaiheessa ja mikään ei meinannut täsmätä.

    Knitters Almanac on minullakin, mutta kas kummaa en ole siitä(kään) kirjasta vielä ennättänyt mitään tekemään enkä edes lukemaan koko opusta.

    Mukavia neulontahetkiä keskeneräisten töiden kanssa :D

    VastaaPoista
  2. Saa nähdä tuleeko munkaan loppujen lopuks neulottua noita mitä suunnittelen. Oon aina kova suunnittelemaan, mutta kun aikaa ei oo ihan niin paljon kuin halua neuloa.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...