lauantai 28. marraskuuta 2009

Yksi murhe vähemmän


 Ohje: Kerttu -sukat  (Uhoavan Gnun blogista)

Lanka: tuntematon paksu (hiukan seiskaveikkaa paksumpaa) villalanka
Puikot: olisko ollu nelosen sukkikset

Eipä tässä ole nyt oikein muuta valmistunut kuin Kerttu -sukat äidille joululahjaksi. Nämä uskallan näyttää täällä blogissa, koska äiti ei käytä nettiä eikä tietokonetta ylipäänsä. Kerttuja on mukava ja helppo neuloa ja paksusta langasta saa nopeasti tulosta aikaan. Näiden valmistumiseen tosin meni pitkä aika, koska tuli taas aloitettua jotain mielekkäämpää ja sukat jäi sukkakoriin lepäämään. Nyt ne ovat kuitenkin valmiit, kasteltu ja pingotettu ja hyvät niistä tuli. Lanka ei ole erityisen kauniin väristä, mutta uskon että äiti tykkää.

Jotakin pientä on valmistunut siskon joulukalenteriin, mutta siitäpäs en kerro sen enempää. Puikoilla sitten taas on parit kirjoneuleet ja vähän muutakin, niitä voi bongailla Ravelryssä, jos omistaa sinne tunnukset (ja jos ei omista, niin kannattaa ehdottomasti hankkia).
Juuri nyt mun pitäis kaiken järjen mukaan olla hiljaisessa huoneessa pänttäämässä espanjan kokeeseen, mutta mitäs tämä rouva tekeekään.. Kaikenlaista mahdollista pientä ja suurta täytetehtävää, siivousta, blogin päivittämistä ja uuden etukäteisjoululahjana saadun yleiskoneen ihmettelemistä. Täytyis kai illemmalla pyöräyttää joku hyvä kuivakakku ja samalla testata miten kone toimii. En olekaan aiemmin omistanut sellaista.

Nyt täytyy mennä.. Pistänpä tästä linkin uusimpaan lempparikappaleeseen. Tosi kivaa musiikkia taustalle, kun vaikkapa kokkaa tai siivoskelee.

2 kommenttia:

  1. Hei. Olet voittanut blogissani olevassa arvonnassa :) Laitathan yhteystietosi minulle sähköpostiin annanaarteet@suomi24.fi niin saan pistettyä palkintosi postiin :)

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat on, pitää varmaan koittaa itsekin jossain vaiheessa :)
    Ja olipa muuten tosiaan hyvä kappale, en ollutkaan törmänny aiemmin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...