sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Jotakin, mitä en haluaisi tehdä uudestaan

Kattokaas, mikä mulla on kuopuksen huoneessa pingottumassa! Tarkemmat tiedot kerron vasta kun huivi on pingottunut ja kunnolla kuvattu. Sen verran kuitenkin paljastan, että se on ehkä maailman kaunein huivimalli Aeolian, joka on kyllä upea ja näyttävä, mutta myös sen verran rasittava neulottava n. 800 helmensä kanssa etten ehkä välittäisi neuloa tätä mallia enää koskaan. Nuo reunapitsit oli niiiin rasittavaa puurtamista että tuntui ettei huivi valmistu ikinä. Hammasta purren se sitten kuitenkin valmistui.

Nyt on mukava palata tähän telkkarineuleeseen. Tästä on siis tulossa Pitkähihainen DROPS jakku (DROPS nro 112-38) esikoiselle. Takakappale ja oikea etukappale on jo neulottu ja vasen etukappalekin jo hyvällä mallilla. Sitten enää hihat ja kokoaminen ja se on siinä! Dropsin Safran on ihan ok lanka, vähän vaan tahtoo halkeilla jos ei ole tarkkana säikeiden kanssa. Tykkään kuitenkin neuletuntumasta ja neulejälkikin on puuvillaksi tosi kaunista vaikkei kuvissa ehkä siltä näytäkkään.

Nyt aion lueskella Readerilla odotelleet blogipostaukset läpi ja sitten hipsinkin nukkumaan että jaksaa huomenna herätä uuteen, toivottavasti lämpimään ja aurinkoiseen, päivään.

5 kommenttia:

 1. Oi, olen itsekin haaveillut Aeolian neulomisesta, mutta taitaa tämän kokemuksen luettuani jäädä ;)
  Mahtava huivi, kyllä puurtaminen kannatti! Jään odottelemaan lisäkuvia.

  VastaaPoista
 2. Älä Kata mun takiani jätä neulomatta. Itse huivi ei mun mielestä ole kovinkaan vaikea, mutta se helmien pujotteleminen alkoi niin kovasti tympiä. Huivinhan voi neuloa ilman helmiä tai laittaa niitä vaan osiin merkityistä paikoista. Minä laitoin kaikki mitä ohjeessa käskettiin, joten niitä oli 850 kappaletta.

  VastaaPoista
 3. Upea huivi, täytyis vaan tarttua toimeen jossain vaiheessa minunkin!

  VastaaPoista
 4. Totta kyllä, että ehkä jos jättäisi ne helmet pois...Ja nuo uudet kuvat vahvistavat sen, että huivi on uskomattoman kaunis!
  Jätänpä vielä mietintämyssyyn :)

  VastaaPoista
 5. Upea huivi! Varmasti ollut kyllä mieletön urakka helmien pujottelussa.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...