perjantai 16. syyskuuta 2011

Thorpe vol. 1Ohje: Thorpe (ravlink) by Kirsten Kapur
Lanka: Drops Nepal (1 kerä!)
virkattu osuus: Patons Classic Wool
Koko: S
Puikot: 5mm
Muuta: Ihana ohje! Ihana lanka!

Lisäsin joku aika sitten Thorpen Ravelryn jonooni ja aika nopeasti se pääsi sieltä myös puikoille. Järjestelin pipokorin ja huomasin, että tytöillä ei oikein ole sopivia pipoja syksyyn. Niinpä mieleeni juolahti Thorpe ja ei muuta kuin lankaa tilaamaan. Päädyin Dropsin Nepaliin, koska Ravelrystä huomasin, että muutama muukin oli sitä tässä pipossa käyttänyt. Lisäksi siinä on mielestäni huisin hyvä hinta-laatusuhde. 

Keskimmäisen neidin pipo pääsi puikoille heti, kun sain langat kotiin. Siitä tuli ihana! Hivenen suurempi olis saanut olla, mutta luulenpa että multa jää lankaa sen verran yli, että voin kokeilla neuloa keskimmäiselle toisenkin samanlaisen vaikkapa M-koossa. Saa tämä sitten jäädä kuopuksen kasvua odottelemaan.

Tuo Nepal on aivan ihanaa lankaa! Tilasin tuossa joskus vuosi sitten Artesano Arania (ravlink). 100g vyyhti maksoi muistaakseni reilut 10e, mutta halusin kokeilla. Lanka oli ihanaa, mutta mielestäni kallista. Tämä Dropsin Nepal on mun mielestä neuletuntumaltaan  tuon Artesanon luokkaa, mutta hinta on paljon edullisempi. Tapiolta tilasin ja Nepal oli siellä 2,45e/50g. Ihanan pehmeä ja riittoisa lanka eikä kyllä ainakaan minua kutittanut. Ajatella, että minun neulekäsialallani yksi 50 gramman kerä riitti S-kokoiseen Thorpeen ja jäi vielä pieni nöttönen ylikin!
Reunavirkkaukseen käytin Patons Classic Woolia, kun sitä löytyi kivan värisenä omasta lankakorista. Kirjailin lakkiin vielä pienen sydämen piristykseksi.

Nyt täytyisi neuloa vielä ainakin esikoiselle samanmoinen. Ehkäpä neulon samanlaisen myös tuolle meidän pienimmäisellekkin, jos sille päälle satun.

Keskimmäinen neiti ei oikein ollut valokuvaustuulella. Sain ottaa vain tämän yhden kuvan ja tietenkin huomasin jälkeenpäin, että hatusta hapsottaa joku ylimääräinen lanka.

2 kommenttia:

  1. Ihana Thorpe!
    Yhdyn Nepal-kehuihin, tosi hyvä, suorastaan mahtava lanka!

    VastaaPoista
  2. Mainio pipo! Pitääpä laittaa malli muistiin.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...