tiistai 4. syyskuuta 2012

Syksyä ilmassa


Puikoille hyppäsi Rusty. Olisin niin kovasti halunnut neuloa jokin aika sitten ostamistani ihanan vihreistä Dropsin Nepaleista uuden Owlin vanhan, nuupahtaneen tilalle, mutta ensin etsin monta tuntia puikkomittaani ja sitten kun vihdoin kävin ostamassa uuden, huomasin, että juuri niistä puikoista, jotka tarvitsisin, puuttuu parit. Harmitti kovasti. Muutamassa nettipuodissa etsiskelin sopivia puikkoja, mutta eipä huvittanut tilata, kun kolmien puikkopäiden hinnalla olisin melkein saanut kokonaisen pyöröpuikkosetin. Onko kenelläkään muuten kokemusta tuosta setistä?

Ei auttanut muu, kuin kaivaa lankavarastosta siellä jo jonkin aikaa maanneet ruskeat Maijat ja etsiä niille sopiva malli. Päädyin Rustyyn, mutta saa nähdä mitä tästä tulee. Jostain syystä en sittenkään ole ihan varma haluanko neuloa juuri tuon mallin.

Jostain syystä mieli on vähän ankea. Tuntuu etten oikein innostu mistään. Syysmasennusta kenties? Joka syksy sama juttu. Onneksi päiviä piristää siskon ihana pikkuinen, jota täti saa käydä nuuskuttelemassa niin paljon kuin haluaa. Välillä kipaistaan siskon (ja pikkuisen) kanssa myös kirpparikierrokselle, jonka johdosta löysin myös uuden lempparitunikanikin. Olen opetellut käyttämään vähän enemmän värejä pukeutumisessani vaikka kyllä sitä nykyäänkin tulee useimmiten vedettyä niskaan harmaata, mustaa ja ruskeaa.

Omenatkin alkavat olla valmiita, joten tulevina päivinä taidankin olla aika kiinni kodissa ja mehumaijassa. Omenasoseita on vielä jäljellä viime vuodesta, joten tänä syksynä ajattelin hyötykäyttää omenapuiden sadon mehuihin. Saa nähdä miten onnistun.

4 kommenttia:

 1. Knittareiden irtopäät yksittäin ostettuna ovat kyllähuikean kalliita. Minäkin jouduin vasta tilailemaan parit katkenneiden tilalle.

  Aivan ihana tunika!

  VastaaPoista
 2. Voi että mulla kiukuttaa heti kun näenkään omenoita. Meillä toista kesää omenapuu, ja teki todella runsaasti omenoita ikäänsä nähden. Eiköhän naapuruston lapset käyneet varastamassa niistä aika ison osan ja samalla repivät oksiakin. Murr.

  Mulla on jotain syysankeutta myös ilmassa muutenkin, kaipa se on pikkuisen hoitouran alkaminen, kiireisen (toivottavasti viimeisen) kouluvuoden alku itsellä, ja päällä oleva flunssakin... Jotenkin kai tästä rämmitään eteenpäin ja koitetaan selviytyä tiukimman rupeaman yli.

  Vähemmän ankeaa mieltä sinne jatkoon! Tuo tunika on ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihanan syksyistä lankaa puikoilla :)

  VastaaPoista
 4. Maikki: Totta. On kyllä yllättävän kalliita.

  Paula: Voi harmi noiden omenoiden kanssa. Meille niitä tahtoo tulla vähän liiankin kanssa tänä vuonna, kun en oikein ehtisi/jaksaisi niistä alkaa mitään tekemään.

  berenike: Tykkään tuosta väristä kans.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...