keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Buzzadorkampanja: Airwick-tuoksutOlen aiemminkin blogissani kertonut, että olen buzzador, mikä tarkoittaa sitä, että saan välillä sähköpostiin kutsuja erilaisiin kampanjoihin, joiden aikana saan testata jotakin tuotetta yhdessä ystävieni kanssa, kertoa tuotteesta faktoja sekä omia kokemuksia. Kampanjan lopussa lähetetään Buzzadorille loppuraportti, jossa kerron mikä tuotteessa oli minun ja ystävieni mielestä hyvää tai voisiko sitä kenties kehittää vielä jotenkin. Kaikkiin kampanjoihin ei pääse mukaan, mutta aina silloin tällöin onni suosii ja saan tuotteet testattavakseni. Aiemmin olen testannut Vigo -purukumeja sekä Jogolino mannavanukasta.

Tällä kertaa pääsin mukaan testaamaan Airwick-tuoksuja. Airwickillä on erilaisia huonetuoksuja suihkeina, tuoksukynttilöinä sekä tuoksutikkuina. Testattavanani on kaksia erituoksuisia tuoksutikkuja, Midnight Blackberry & Vanilla Silk sekä Cool Linen & White Lilac.

Tuoksutikkupakkauksessa on pieni lasimaljakko ja sen sisällä tuoksuöljyä sekä koristepalloja ja luonnollisia puutikkuja, jotka laitetaan maljakkoon levittämään tuoksua ympäri huonetta. Mitä enemmän laitat tikkuja, sitä voimakkaampana tuoksu vapautuu huoneeseen. Paketin suositushinta on 5,99e ja niitä voi ostaa valikoiduista päivittäistavaraliikkeistä.

Itse kokeilin ensimmäisenä Midnight Blackberry & Vanilla Silkiä, koska pidän vaniljan tuoksusta ja karhunvatukkakin kuulosti sellaiselta tuoksulta, josta saattaisin tykätä. Laitoin aluksi kaikki tikut maljakkoon, mutta tuoksu oli niin voimakas, että vähensin ne kahteen. Mieheni kyllä valitti tuoksun olevan edelleen liian voimakas, mutta itse pidin kahta tikkua sopivana määränä. Maljakko sijaitsi olohuoneessamme, kirjahyllyn päällä. Olisin laittanut jonnekkin matalammalle, mutta koiramme alkoi aivastella, jos tuoksun toi liian alas.

Yllätyksekseni en sitten tuosta tuoksusta niin kovin paljon pitänytkään. Se oli liian makea ja imelä minun makuuni. Tuoksu säilyi ehkä n. parisen viikkoa ja tänään vaihdoin maljakon tilalle uuden, tällä kertaa Cool Linen & White Lilacin, joka tuoksuu siis tuoreelta pellavalta ja syreeniltä. Maljakossa on kolme tikkua eikä tuoksu ole liian voimakas. Koirakaan ei aivastele ;) . Tuoksu on muutenkin mielestäni miellyttävämpi kuin tuo edellinen. Paljon raikkaampi. Kuvittelisin tämän tuoksun sopivan hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen, koska tuoksu on jollakin tavalla puhdas, siivotun kodin ja vastapestyn pyykin tuoksu.


Mikäli kiinnostuit itsekkin buzzaamisesta, seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimeni on Miuski): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Miuski .

Jos haluat lukea lisää buzzauksesta ennen rekisteröitymistäsi, vieraile Buzzadorin kotisivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...