perjantai 21. kesäkuuta 2013

Harmaata ja väriterapiaa


Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Yksi mallikerta lisää varteen, niin olis paljon paremmat.

No nyt on Kerttuset valmiit ja pingotettu uudella sukanpingottimella :) . Tilasin Priimasta Succaplokin sukanpingottimen koossa 38 ja on se kyllä kätevä laite. Oon aiemmin itse tehnyt pingottimia jämäköistä pöytätableteista, mutta kun niitä leikkaa vapaalla kädellä, niin eihän niistä niin hyviä tule. Nyt on ensimmäinen Lindsaykin pingottumassa ja jotenkin mulla on sellainen kutina, että tulee alkuhuumassa pingotettua kaikki vanhatkin villasukat :D .



Lankatilauksenkin tuossa tein ja se jo kotiutuikin. Vaikka olen neulonut jo vuodesta 2006, en ole ikinä kokeillut Vuorelman Vetoa, jota niin moni kehuu. Nyt oli siis pakko kokeilla ja tilasinkin sitä kolmessa värissä. Petroolia, vedenvihreää ja pinkkiä. Lisäksi päätin kokeilla Cascade Heritagea ja sitä tilasin keltaisena ja tuollaisena kirkkaana vaaleanvihreänä. Mikä lie oikea väri. Vihreä Heritage pääsikin jo puikoille ja niistä on muotoutumassa Owliet, jotka ovat roikkuneet Ravelryn jonossani jo pitkään. Mukava malli neuloa. Ei tarvitse ihan koko aikaa tuijotella kaaviota, mutta pöllökuviot ja pienet pintaneuleet tuovat kuitenkin neulomiseen mielekkyyttä.




Nyt alan tästä valmistautumaan iltavuoroon. Juhannus kuluu töiden merkeissä, mutta oikein mukavaa juhannusta teille kaikille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Tosi kauniit sukat!:)

    Www.uniikki-handmadebylaura.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...