sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kiitokset neulojalle


Ohje: Fresco Basket Whip Cowl by Laura Patterson
Lanka: Sandnes Garn Lanett
Puikot: 4,5mm
Fiilis: Tulipahan tehtyä.

Esikoinen tarvitsi kipeästi lämmikettä kaulalle, kun pakkaset yhtäkkiä iskivätkin päälle. Muistin, että lankalaatikossa on pari kerää ihanan keltaista Lanettia ja päätin tehdä kaulurin niistä. Selailin hetken Ravelryn kauluriohjeita ja päädyin neulomaan Fresco Basket Whip Cowlin. Sen on tarkoitus olla niin suuri, että saa halutessaan vetää pään yli korviakin suojaamaan, mutta tämä minun neulomani on aika pieni. 
Ihan ok siitä tuli, mutta ei se nyt erityisemmin sykähdytä. Tulipahan tehtyä ja tuskin teen toiste, vaikka helppo neule onkin. Häiritsee muuten äärettömän paljon tuo kuva, kun takissa on karvoja ja hiuksetkin sojottaa, mutta oli pakko kävästä jonkinlainen kuva nappaamassa ja tietenkin ihan itse vaan käsivaralta.



Eilen sain aikaiseksi myös neuloa puuttuvat silmukat kauan aikaa keskeneräisenä olleisiin esikoisen villasukkiin, jotka neuloin luistelua silmälläpitäen. En tiedä miksi niitä oli jotenkin rasittava neuloa, mutta tulipahan nekin nyt saatettua päätökseen. Esikoinen vaan sanoi heti ensimmäisenä, että: "En minä noita halua". Oikein ihana kiitos neulojalle :/ .



Ohje: ihan omasta hatusta vedetty.
Lanka: Four Seasons Gründl Hot Socks Diamond
Puikot: 2mm
Fiilis: Enpä tiiä.. Ihan kivan värisethän nuo on.

12 kommenttia:

  1. Kivan näköinen kauluri, kävin myös heti tulostamassa ohjeen itselleni, kiitos linkistä!

    Eihän noista käsitöistä usein kiitosta saa, minäkin tyttärelle tarjoan aina sukkia, aina hän ne vastaanottaa, mutta en tiedä, käyttääkö koskaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tuo esikoinen tahtoo olla sellainen ettei huoli mun neulomia juttuja. Tuolla sen kaapissa näyttää pölyttyvän sille neulomani neuletakkikin. Ei ole tainnut kertaakaan käyttää.

      Poista
  2. Ihana kuvahan tuo on!!! Ja niin kauniita neulomuksia!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli varmaan vähän huono päivä mulla eikä mikään näyttänyt kauniilta ;) .

      Poista
  3. Kaunis kauluri, tykkään tuosta keltaisen sävystä. Sukat on niin ihanan värikkäät että kyllä noita mielellään pitäisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauluri on kyllä väriltään minunkin mieleeni. Sukat ei ehkä ihan noin voimakkaan väriset ole luonnossa, mutta aika lähelle. Kauniin väriset kuitenkin. En tiedä mikä niissä nyt niin mätti ettei tyttö niitä huolinut.

      Poista
  4. Kaunis kauluri ja kauniit sukat. Upeen tasainen käsiala sulla!
    Mua ihan harmittaa tuo esikoisen kommentti sun puolesta :(

    Mä muuten tykkään ihan kamalasti tuosta sun tavasta kirjoittaa ohjeen, langan ja puikkojen lisäksi myös työn fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo työn fiilis -juttu on alunperin bongattu jonkun toisen blogista. En kylläkään yhtään muista kenen. Pidin siitä tavasta myös, joten otin itsellekkin käyttöön :) .

      Poista
  5. on kyllä kaunis kauluri! ja todella kaunis tuo väri. pitää laittaa tämäkin ohje talteen.
    ne on lapset joskus vähän tollasia ;) nätit sukat ne on kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks meillä tuo eskarilainen huolii kyllä aina kaiken, mitä sille neulon. Se on ihan selvästi aina kiitollinen kun sille jotain viitsin tehdä ja mielelläni sitten teenkin :) .

      Poista
  6. Mitä mitä, hienoja neuleitahan noi on! Mulle kelpais molemmat heti samantien! Vaikka tottahan se on, että kun se fiilis uupuu, niin se uupuu, vaikkei kukaan muu näkis neulomuksissa mitään vikaa... ja se on kyllä masentavaa, kun se kenelle neulot ei tykkääkään lopputuloksesta...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kauluri on kyllä ihan kiva, mutta jokin siinä ei niin kolahtanut. Pääasiahan on kuitenkin se, että se lämmittää ja tuo on kyllä ihanan lämmin noin ohkaseksi.

      Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...