maanantai 13. tammikuuta 2014

Neonii


Ohje: perussukat omasta päästä 16s/puikko.
koko jotakuinkin eskari-ikäiselle.
2o2n-joustinta,
tiimalasikantapää,
sädekavennus
Lanka: Regia 4-fädig Fluormania Color
Puikot: 3mm
Fiilis: Tosi kivat :)


Kylläpä nämä Fluormaniasta neulotut sukat oli hankalaa kuvattavaa. Värit on niin kirkkaat, että kuvista tulee automaattisesti todella käsitellyn näköisiä. Yläkuvaa en käsitellyt lainkaan. Alakuvasta tuli liian pimeä, joten lisäsin siihen vähän kirkkautta, jotta sukat erottuisivat edes jotenkin. Värit kuitenkin ovat kuitenkin suurinpiirtein noin kirkkaat luonnossa, kuin tuossa alakuvassa. Hämärässä loistavat niin jännästi, että jos piilosta leikkii, niin kannattaa pukea jotkut toiset sukat :) .

Aloitin neulomaan Ravelrystä löytämääni ihanaa neuletakkia, mutta en voinut sille mitään, että nämä neonlangat huutelivat aivan koko ajan ja pakkohan oli sitten korkata yksi kerä. Eskarilainen kaipailikin uusia villasukkia, joten ei muuta kuin neulomaan.
Tosi mukavantuntuista lankaa neuloa. Vähän sellaista karkeaa, mutta ei ollenkaan halkeilevaa. Sukat valmistuivat parissa illassa, vaikka ovatkin tuollaista tasapaksua joustinneuletta. Värienvaihdokset tekivät neulomisesta mielekästä, joten ei niitä meinannut malttaa päästää käsistään.



Nyt pääsenkin sitten sen ihanan neuletakin kimppuun. Kyseessä on Summer Festival. Neulon sitä Dropsin Alpacasta ihanan kellanvihreässä sävyssä. En malta odottaa takin valmistumista. Tänne lakeuksillekkin saatiin taas pakkasta, joten vanhassa harvaseinäisessä talossa on alpakkatakille tarvetta. Alpaca on kyllä ehdottomasti yksi suosikkilangoistani ja sitä löytyykin lankakorista ihan mukavasti. Pinkkiä, sinistä, viininpunaista. Niistäkin pitäisi joskus jotakin loihtia. Sinisille langoille minulla oli jo joku suunnitelma ja siksi ne langat tilasinkin. Paha vaan, että suunnitelma on jo kadonnut mielestäni.. Olis pitänyt kirjoittaa johonkin ylös.

Vähän tuo oranssinsävyinen neonkeräkin tuolla kyllä huutelee. Tahtoisi päästä villasukkina esikoisen jalkoja lämmittämään. Ja sitten toiseksi nuorimmalle ehkä raitasukat noista kahdesta väristä. Ja kuopuksellekkin.. Omiin jalkoihin vois neuloa sitten ne vihreä-keltaiset :) .


12 kommenttia:

  1. Voihan taivas miten ihanan väristä tuo alpakka onkaan! Nyt iski suuri himo, mutta vissiin pitää vain purra huulta kun on tuo lankalaihis menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä se on kans ihan täydellisen väristä :) .

      Poista
  2. Kivat sukat! Tekis vähän mieli käydä hakemassa itellekin tuota neon-lankaa raitasukkiin... Ja tuo Alpacan väri on ihan mun suosikki, oon suunnitellut siitä tunikaa tai villatakkia, kun kämmekkäät jo tein. Ja kappas vaan, Summer Festivalkin löytyy omista suosikeista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta ku takki puikoille. Katotaan kumpi saa ekana valmiiksi ;) .

      Poista
  3. Kylläpä onkin iloisen väriset sukat! Neuletakista tulee varmasti upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kyllä iloiset. Eskarilainen on niitä pitänyt tosi mielellään vaikka ennen ei oo villasukkiin koskenut muuta kuin pakon edessä.

      Poista
  4. Ihana tuo neuletakkimalli, sopivasti pitsiä että on "jujua" mutta ei liian romanttinen! Olisikohan minullakin sopivaa lankaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo aika tylsää neulottavaa, mutta siitä tulee varmasti isona ihana :) . Täytyy myöntää, että tällä hetkellä kaikki muut neuleet ja virkkaukset kiinnostaa enemmän.

      Poista
  5. ihana malli ja lanka. Sovelsitko ohjetta langalle vai kävikö yksi-yhteen? Jos kävi niin pitänee käydä alpakka kaupassa (vaikka pinkkiä löytyy varastoista) turkoosi voisi olla ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun käsialalla lanka sopi ohjeeseen aika hyvin. Pientä heittoa oli, mutta otin riskin :D .

      Poista
  6. Ihana sävy tuossa alpakassa!!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...