torstai 2. tammikuuta 2014

Punaista ja mustaa

Ohje: Kupla by Soile Pyhänniska
Lanka: Novita 7veljestä punainen ja musta
Puikot: 4mm
Fiilis: Pirteät ja kivat :)

Ei valmistunut meikäläisen joulukalenterisukat vieläkään. Yksi raita + joustimet puuttuu vielä, kun kuopus eilen päätti ettei äiti enää illalla neulo. Jospa ne sitten tänään..

Nämä punamustat Kuplat on kuitenkin vielä bloggaamatta, joten korjaanpa tilanteen.
On tämä vaan mainio ja koukuttava malli, mutta ehkä nyt saa pieneksi hetkeksi riittää. Kahdet lasten kuplat tosin pitää vielä neuloa, kunhan onnistun löytämään jostakin pinkkiä 7veikan paksuista lankaa. Nettiostoksille en viitsisi lähteä, joten täytyy kai käydä kurkkaamassa lähilankakauppojen tarjonta.


Kuvissa Kuplat ovat miehen käsissä joten pikkasen kinnaavat. Mulle ne on kuitenkin aivan sopivat. Vielä ne odottelevat tuossa hyllyllä päätöstä siitä pidänkö ne itse vai laitanko lahjalaatikkoon odottelemaan uutta omistajaa. Tänä vuonna aion olla ympäri vuoden asialla tulevien joulu- ja synttärilahjojen kanssa. Eipähän ala stressaamaan, jos lahjalaatikossa on aina jotakin sopivaa pakettiin pantavaa.



2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo lahjalaatikkoon laitto, että siellä on aina vähän jotain valmista. Sellainen ajatus on ollut myös itsellä kun jo Tapanin päivänä aloitin villasukkia neulomaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee yleensä aina niin kamala kiire neuloa, jos yritän neuloa lahjaksi, että tuo lahjalaatikko on varmaan aika järkevä juttu. Ekaa kertaa sellaista kokeilen ja siellä on jo kahdet kuplat odottelemassa :) .

      Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...