perjantai 24. tammikuuta 2014

Virta Hipponen


Ohje: Happypotamus by Heidi Bears
Lanka: Novita 7 veljestä (pinkki,v.sininen, ruskea, harmaa ja luonnonvalk.)
Koukku: 3,5 mm
Fiilis: IHANA!!



Sain eilen Happypotamuksen valmiiksi ja siitä tuli IHANA! Olisin halunnu ottaa yöksi viereen, kun se on niin ihana ja pehmeä. Tahtoisin virkata tälläiset joka tytölle, mutta en tiedä jaksanko. Onhan tuossa kova työ. Kolmisen päivää sitä virkkailin ja aika monta tuntia päivässä siihen käytin.

Oon niin ilonen, kun vihdoinkin jokin naksahti aivoissa kohdilleen ja tajusin mitä virkkauskaavioilla haetaan. En tiedä mikä siinä kesti, kun tuohan on ihan helppoa. Tällä hetkellä virkkaus kiinnostaakin enemmän kuin neulominen ja vaikka noita neuletöitä on edelleen kesken, ajattelin pian aloitella Virta Hipposelle (Emppa keksi sille nimen) kaveria. Joko toisen virtahevon tai sitten jotain muuta samalta suunnittelijalta. Esikoinen toivoi hevosta.

Virtahevolla kuuluukin olla leveä per.. peppu ;)


Yllätyin muuten Happypotamuksen koosta. En tiedä kuuluuko sen olla näin iso, mutta seiskaveikasta 3,5 millin koukulla tuli tälläinen isompi kuin tuo meidän kuopus ja vain vähän pienempi kuin meidän suurikokoinen kääpiövillakoira.

28 kommenttia:

  1. Ihana hippo! :) Näitä on nyt näkynyt vähän jokapuolella ja itsekkin on alkanut mieli tekemään tällainen. Myös norsu ja sarvikuono olivat hauskoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa miettinyt josko ostais sen norsun ohjeen.

      Poista
  2. Tämä on aivan syötävän suloinen! Tosi kivasti oot valinnut värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaivoin vain lankalaatikosta kaikki seiskaveikat ja valitsin niistä ne värit jotka edes jotenkin sopi yhteen. Yllätyin, että siitä tuli noin kivan värinen.

      Poista
  3. Sekö on noin iso! Ihana hippo!

    VastaaPoista
  4. Ihana!! Mullakin on tuo ohje hankittuna ja odotan vaan, milloin pääsen alkuun. Tuohon kokoasiaan vielä sen verran, että oon nähnyt Kotiväestä virkattuja Hippoja ja ne oli aikas paljon pienempiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiin tuossa mietin, että kokeilis joskus virkata tuollaisen tosi ohuesta langasta, mutta en taida jaksaa pipertää.

      Poista
  5. ihana :) !
    itellä just palojen virkkaaminen kesken ja alkaa inspit hiipuu ku ei missää sanota (tai sitte oon sokee) siinä et kuinka monta mitäki paloja pitää tehä ja mite ne kasataa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivulla 13 kerrotaan montako kappaletta mitäkin palaa pitää virkata ja melkein koko loppuohje on sitä kokoamisohjetta. Siinä on kuvat sekä sanalliset ohjeet.

      Poista
    2. niimpä näkyykin :D pitäs vissiin ottaa silmät käteen aina kun lukee ohjetta.

      Poista
  6. Ohhoh, no on kyllä hipolla ainaki kokoa! :D Noh mut ompahan enemmän mitä halata ;) Ja tosi ihanan värisen oot kyl saanu aikaan! Aivan ihana hippo kaikenkaikkiaan :)

    VastaaPoista
  7. Ihana ja on kyllä mahtavan kokoinen! Voittaa kaikki kaupan pehmot, joita tuntuu lisääntyvän ainakin meillä ihan huomaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on niitä kans kertyny liikaa. Osa on jo heitetty pois ja oon päättänyt etten enempää osta. Virkata kyllä voin ;) .

      Poista
  8. Aivan ihana! Vasta viimeisen kuvan nähdessäni tajusin, kuinka iso se on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en oo ikinä nähnyt tuosta hiposta sellaista projektikuvaa, josta sen koko vois käydä ilmi. Kuvittelin sen olevan suurinpiirtein tuon mun hipponi pään kokoinen, mutta siitä tulikin noin jätti. Tietty riippuu niin paljon siitä miten paksusta langasta ja miten isolla koukulla virkkaa.
      Kävi jo mielessä virkata tuollainen ontelokuteesta. Siitä tulis kiva "säkkituoli" tenaville. Mutta vois olla, että menis ranteet rikki sitä virkatessa, joten eiköhän toteutus jää väliin ;) .

      Poista
  9. I-ha-na!! Ja juuri sen vuoksi, että se on noin iso!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tykkään kans siitä että tuosta tuli iso :) . Harmi vaan, kun se vie sitten myös aika paljon tilaa. Ainakin, jos innostun virkkaamaan niitä enemmän.

      Poista
  10. Aivan ihana!! Minäkin haluaisin pojalle tuollaisen mutta kun se virkkaus ei oo ollenkaan mun juttu. Olis kyllä aivan älyttömän suloinen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ennen osannut virkata. Jotenkuten sain isoäidinneliön aikaiseksi, mutta vain kuvallisista ohjeista. Oon yrittänyt vaikka kuinka monta kertaa aiemminkin opetella virkkaamaan, mutta jostain syystä ne virkkauskaaviot ei vaan oo menneet mun jakeluun. Nyt joku loksahti aivoissa kohdalleen tai sitten se viimeinenkin ruuvi sieltä tipahti, mutta älysin vihdoinkin mitä milläkin merkillä tarkoitetaan ja miten kaaviota seurataan.

      Poista
  11. Ihan mielettömän ihana!!!!!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tykkään kyllä itekki paljon. Välillä löydän itteni vaan tuijottamasta tuota hippoa ja miettimästä, että ajatella, että minä oon ite tuon tehnyt :) . Varmaan paras käsityö ikinä.

      Poista
  12. Mahtava tuli! mää kuvittelin, että siinä tulee sellanen 10 senttinen pikku-hippo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan sitä kokeilla sellasen pienemmänkin virkata :) .

      Poista
  13. Voi miten ihana ja kaunis hippo ja miten mahtavan kokoinen!

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...