torstai 23. lokakuuta 2014

Kuplat ja Monster High -tossut


 Ohje: Kupla by Soile Pyhänniska
Lanka: Drops Alaska
Puikot: 4mm
Fiilis: Nämä näyttää pöydällä aivan järkyttävän isoilta, mutta kun koittaa käsiin, niin onkin yllättävän pienet. Ihan mielelläni olisin pitänyt itselläni ;)

Viime päivinä olen neulonut ja virkannut aika paljonkin, mutta eipä ole silti paljon mitään näytettävää. Nämä Kuplat valmistui muutama päivä sitten ja matkaavat jonkun toisen käsiä lämmittämään. Kuplia on edelleen kiva neuloa. Ne valmistuu nopeasti ja mielenkiinto pysyy yllä, kun ei ole ihan vaan yksiväristä ja sileää oikeaa..


Ohje: Tossut omasta päästä, pääkallo täältä
Lanka: Tossut 7veljestä, pääkallo Drops Fabel + Drops Safran
Koukku: Tossut 4mm, pääkallo 2,5mm
Fiilis: Aika kivat niistä tuli, vaikka aina vois paremmatkin tulla.

Ystävältä tuli pyyntö virkata tyttärelleen uudet tossut päiväkotiin. Olen aika surkea virkkaamaan ja flunssakin iski takavasemmalta häiritsemään, mutta sunnuntaina sain kuitenkin tossut valmiiksi ja matkaan. Hiukan olis ehkä saanut virkata isommat, mutta onneksi mahtuivat kuitenkin.
Kuvaus unohtui tietenkin, mutta puhelimesta löysin yhden kuvan. Anteeksi huono kuvanlaatu.

Virkkasin tossut periaatteessa omasta päästä. Hiukan sovelsin mm. tätä ohjetta ja Monster High -pääkallon virkkasin tämän ohjeen mukaan. Silmät, nenän ja rusetin tosin improvisoin, kun en jaksanut lukea ohjetta. Ystävä vielä lisäsi pohjiin liukuestenestettä ettei tyttö liukastu päiväkodin lattioilla.

Tällä hetkellä puikoilla on vihreät sukat, jotka menevät lahjaksi tyttöjen ihanalle pikkuserkulle. Sukkien ja lapasten merkeissä luulisin tämän syksyn ja alkutalven kuluvan tästä eteenpäinkin, joten blogissa ei tulla ainakaan luultavasti näkemään lähiaikoina mitään hienoa, isoa ja monimutkaista.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tykkään myös. Aluksi tuo lapasen hiukan erikoinen kärki pisti jotenkin vastaan, mutta nykyään oon jo tottunut siihen. Eikä ne kärjet edes näytä lapasten käsisssä ollessa mitenkään erikoiselta.

   Poista
 2. Ihanat kuplat ja tossut. Kauniit värit kuplissa. vielä en ole kupla-tumppuja tehnyt, ehkäpä nyt ois aika, ilmatkin kylmenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Nuo Kuplatkin on vähän sellaiset, että niiden neulomiseen jää koukkuun. Viime talvena taisin neuloa kolmet tai neljät ja nytkin pitäisi vielä yhdet neuloa. Ainakin yhdet ;) .

   Poista
 3. Tosi hienot kummatkin! Kuplat on aina kivat tehdä. Mulla odottaa korissa suomenlampaanvillaa, joka varmaankin tahtoisi päästä kupliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuplat tosiaan valmistuu niin ihanan nopeasti ja nuo kuplakuviot pitää mielenkiintoa yllä.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...