perjantai 7. marraskuuta 2014

Maariat

Ohje: Maariat by Niina Laitinen
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3mm tai 3,5mm
Fiilis: Lanka oli tosi muovista ja ärsyttävää neuloa. Siksi neulomisessa kestikin kauan.

Päätin neuloa sukulaistytölle Maariat syntymäpäivälahjaksi. Väritoive oli vihreä, mutta en onnistunut löytämään sopivan paksuista lankaa muuta kuin vaaleanvihreänä. Toivottavasti se kelpaa. Malli oli ihan mukava ja joutuisa neuloa, mutta lanka oli ihan hirveää. En muutenkaan tykkää erityisemmin Novitan Nallesta, mutta tämä vaaleanvihreä oli kyllä ihan kaiken huippu muovisuudessaan, pörröisyydessään ja karheudessaan. Meinasin jo monta kertaa luovuttaa, kun ajattelin että eihän näitä sukkia voi kenellekkään antaa. Onneksi kastelu auttoi ja sukista tuli paljon pehmeämmät. Pörröisyys ei kuitenkaan kadonnut. En taida kyllä enää ostaa Nallea. Varastoistani voin ne neuloa pois, mutta uutta en osta.
4 kommenttia:

 1. Nalle, 7 veljestä huonontuneet. Wooliin en ole vielä tympääntynyt. Kauniit sukat silti, olen myös katsellut tuota mallia kun siskon tyttö toivoi villasukkia lahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 7 veljestäon tosiaan myös huonontunut. Sukkiin tulee reiät kantapäihin alta aikayksikön. Sitä on kuitenkin omasta mielestäni mukavampi neuloa kuin Nallea. Haikeana muistelen äidin neulomia seiskaveikkasukkia, jotka kestivät vuodesta toiseen ilman reikiä.

   Poista
 2. Kauniit, ja ihanan väriset, sukat näistä tuli.
  Mä en tykkää myöskään Nallesta yhtään, ja silti sitä on laatikko jos toinenkin väärällään. Nyt pitäis aktiivisesti etsiä joku hyvä lanka, jolla tuon paksuisen sukkalangan korvaisi. Niin, ja tietty pitäis kutiloita nuo narskukkeet pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni Gjestal Maija on aika lailla Nallea vastaava, mutta kun sitten kokeilin sitä, niin ei sekään kamalasti miellyttänyt. Yhtä muoviselta tuntuu puikoilla.

   Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...