perjantai 6. helmikuuta 2015

Projekti jatkuu


Jämälankailu jatkuu. Siskon sukat valmistuivat jo jokin aika sitten ja sisko tuntui tykkäävän niistä kovasti. Nyt puikoilla onkin sitten kirjoneulesukat omiin jalkoihin. Malliksi valitsin Villit kirjoneulesukat, joita olen jo jonkin aikaa katsellut sillä silmällä.
Tässä mallissa jännittää vähän tuo jälkeenpäin neulottu kantapää. En ole sellaista vielä koskaan kokeillut ja nyt pelottaakin että onnistun pilaamaan koko sukan, jos kantapää ei onnistu. No mutta eihän sitä mitään opi, jos ei opettele.


Ihkulankasukat ovat edenneet pikkuisen. Toinen on jo valmiina ja toinen kantapäässä. On ihan mukava vuorotella noita kaksia sukkia, paksuja ja ohuita. Aina kun paksut jämälangat alkaa kyllästyttää, kaivan nämä sukat esille ja lepuutan käsiäni ihanan tuntuisilla ja ohuilla langoilla. Minulla vaan tahtoo ranteet kipeytyä näistä ohuista langoista. Pidän kai puikoista kiinni jotenkin lujemmin. Muuten varsinkin tuo Punta Yarnsin Merisock on aivan ihanan pehmoista käteen.

Tekisi valtavasti mieli taas jatkaa noita kirjoneulesukkia, mutta pitäisi malttaa sen sijaan siivota ja leipoa. Toiseksi nuorin neiti täytti keskiviikkona 4 vuotta ja huomenna pitäisi sitten juhlistaa synttäreitä sukulaisten kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä sukkia molemmat, varsinkin nuo vihertävät ovat niin keväiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itelläni vieläkin vähän vaikeuksia noiden vihreä-keltaisten sukkien kanssa. Olisin ehkä tykännyt vihreistä yksivärisinä enemmän, mutta kivat ne on noinkin :) .

      Poista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...