tiistai 21. heinäkuuta 2015

Hetkessä valmista

 Ohje: Kai-Mei by Cookie A
Lanka: Wollmeise Twin (grashüpher)
Puikot: 2,5mm
Fiilis: En kestä miten ihanaa lankaa!Liityin jokin aika sitten Facebookin Novitattomat neulojat -ryhmään ja kun siellä haettiin osallistujia kesäiseen nilkkasukkarinkiin, päätin lähteä mukaan. Yleensä en osallistu mihinkään tuollaisiin, koska pelkään etten saa ajoissa valmista tai että sukat on saajalleen aivan väärän kokoiset.
Nyt kuitenkin rohkaisin mieleni ja heti ilmoittautuessani päätin, että mikäli vihreä ei ole saajan inhokkivärilistalla, neulon sukat lankalaatikossa hilloamastani Wollmeisen grashüpherista.

Sattuipa sitten niin sopivasti, että saaja ilmoitti vihreän yhdeksi lempiväreistään, joten ei muuta kuin sukat puikoille. Heti alussa oli selvää sekin, että neulon jonkun mallin Cookie A:n kirjasta Sock Innovation. Aluksi meinasin neuloa Sunshinet ihan vain, koska sukkien nimi sopii niin hyvin kesään, mutta sitten päädyinkin Kai-Meihin, jotka olen halunnut jo pitkään neuloa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Malli on muuten tosi kiva ja nopea neuloa. Pystyin katsoa samalla Netflixistä Downton Abbeyta, mutta silti sukissa tapahtui vähän koko ajan jotain. Valmiiksi nämä tuli muutamassa päivässä, aivan huomaamatta. Näihin nilkkasukkiin päädyin neulomaan lyhyemmän varren, mitä ohjeessa.

Lankana oli ihanan pehmeää Wollmeise Twiniä, lempilankaani. Vaikka hintaa on enemmän kuin keskimääräisellä sukkalangalla, en voi kun suositella. Lanka on tosi ihanaa työstää, kestävää ja riittoisaa. Vielä on keränloppujen lisäksi yksi vyyhti Wollmeisea jäljellä. Pitäisi taas tässä joku päivä tilata lisää.

Tänään sain tietää sukkien meneen onnistuneesti perille ja olin jopa onnistunut neulomaan niistä sopivan kokoiset. Nyt odottelen jännittyneenä milloin omat sukkani kolahtavat postilaatikkoon.

4 kommenttia:

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...