maanantai 27. heinäkuuta 2015

Liebster AwardKätsä antoi minulle haasteen. Kiitos haasteesta!
Koska olen tylsä, en nyt laita haastetta eteenpäin, mutta vastailen kuitenkin Kätsän minulle antamiin kysymyksiin ja keksin itse kysymykset, joihin te lukijat saatte halutessanne vastata.

Haasteen säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille
Kysymykset:
1. Mistä blogisi nimi tulee? 
Omasta etunimestäni :) .

2. Miksi aloitit bloggaamisen? 
Se taisi olla vuotta 2006, kun odotin toista lastani ja olin valtavan innostunut kestovaippailusta. Halusin oppia neulomaan villahousuja vaippakäyttöön ja löysin sitten jonkun ohjeen jostakin neuleblogista. Aikani kuluksi aloin lukea neuleblogeja ja neulomaan itsekin. Jotenkin liitin aina neulomisen ja neulebloggauksen automaattisesti toisiinsa, joten perustin nopeasti myös oman blogin jossa esittelin neulomiani neuleita. Ensimmäinen blogini oli Vuodatuksessa, mutta aika pian siirryin tänne Bloggeriin.

3. Minkätyylisiä blogeja seuraat/minkätyylisistä pidät?
Luen paljon neuleblogeja (yllättävää..) sekä jonkin verran sisustus- ja lifestyleblogeja. Myös blogit ihan tavallisesta lapsiperhearjesta kiinnostaa. Tykkään selkeistä blogeista, joissa on suuret kuvat.

4. Miten yleensä työstät blogijulkaisusi?
Täytyy sanoa, että en niitä kamalasti työstä, vaikka pitäisi varmasti. Otan valokuvat, siirrän ne koneelle ja tarvittaessa muokkaan niitä. Sitten vain kirjoitan mitä mieleen tulee ja lisään kuvat. Joskus, jos on esim. valmistunut monta neuletta samaan aikaan, teen useamman postauksen, joista yhden julkaisen ja loput ajastan julkaistavaksi myöhemmin.

5. Suurin unelmasi tällä hetkellä?
No unelmana olisi ihan normaali, onnellinen loppuelämä, mutta jos pitää jotain konkreettista sanoa, niin olen yhtäkkiä alkanut haaveilla uutta omakotitaloa sekä pientä mummonmökkiä kesämökiksi maalaismaisemista.

6. Mitä kieliä osaat?
suomi on äidinkieli, englantia osaan suht kiitettävästi, ruotsilla pärjäisin ehkä joten kuten arkisissa tilanteissa ja sitten osaan muutaman lauseen italiaa, espanjaa ja venäjää.

7. Paras matkakohde?
Hävettää myöntää, että eipä ole oikeastaan tullut käytyä ulkomailla. Ruotsissa olen piipahtanut sataman alueella ja Venäjällä olin kaksi viikkoa orpoleirillä ohjaajana joskus nuoruudessa. Kotimaata on tullut jonkin verran kierreltyä ja ihastuin kovasti esim. Kristiinankaupunkiin ja Raaheen. Myös Tampere on kaupunkina kiva.

8. Joulu vai syntymäpäivä, valitse suosikki ja perustele.
Joulu. Joulussa on oma tunnelmansa ja se on ehdottomasti talven kohokohta. Minulle joulu on myös syntymäpäivä, koska juhlimme silloin Jeesuksen syntymäpäivää. Tässä iässä omat synttärit haluaisi melkein mieluummin jo unohtaa.

9. Kerro jokin hauska kömmähdys, mikä sinulle on joskus käynyt. Aihealue vapaa!
Hmm.. Nämä on näitä, joita olen varmaan jo useammassa tilanteessa eri paikoissa kertonut, mutta.. joskus Seinäjoen tangomarkkinoilla kävelin niin, että lahkeesta tuli edellispäivän sukkahousut ja ne vielä roikkui metritolkulla perässä, kun jäi johonkin kiinni.
Olen myös avannut oven Jehovan Todistaja -veljeksille toinen rinta paljaana, koska olin ollut juuri imettämässä enkä huomannut oikaista paitaani.

Sitten on niitä tavallisia, kuten ruokakaupassa tilanteet, joissa on lähtenyt lykkimään vääriä ostoskärryjä, laittanut ostoksia jonkun toisen kärryyn tai selittänyt jotain innoissaan aivan tuntemattomalle ihmiselle, kun oma mies onkin hiippaillut eri hyllyn väliin.

10. Mikä on ammattisi?
Tällä hetkellä kotiäiti. Minulla on myös työpaikka lähihoitajana kotihoidossa/palvelukodilla.

11. Mitä Sinulle kuuluu?
No mitäs tänne. Ihan hyvää. Arjen iloja ja suruja.

Tässä tulee sitten ne kysymykseni teille lukijoille. Voitte tehdä vastauksista oman postauksen tai vastata blogini kommenttiboksiin.

1. Kerro blogisi tarina lyhyesti.
2. Oletko sellainen ihminen, jollainen lapsena ajattelitkin sitten aikuisena olevasi?
3. Mitkä ovat parhaat puolesi?
4. Mitkä ovat heikkoutesi?
5. Mitkä kolme lapsuutesi tuotetta haluaisit takaisin kauppoihin?
6. Mitä kaikkea olet opiskellut?
7. Keitä perheeseesi kuuluu?
8. Harrastuksesi?
9. Jos saisit esittää yhden toiveen, joka toteutuisi, mitä toivoisit?
10. Mikä on parasta kotipaikkakunnassasi?
11. Jos sinun pitäisi muuttaa ulkomaille, minne muuttaisit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...