sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Marisukat Big Fabelista


Ohje: Marisukat omasta päästä. Vaikutteita eri blogeista.
Lanka: Drops Big Fabel
Puikot: 4mm
Fiilis: Ihan pakko saada itsellekkin!


Kirsi KeylivingBLOGista kysäisi taannoin haluaisinko neuloa hänelle sukat. Yleensä en tee ns. tilaustöitä, mutta nähtyäni millaisista sukista Kirsi haaveili, päätin ottaa haasteen vastaan. On nimittäin sukat, jotka on kovasti myös omaan makuuni.

Ei muuta kuin saman tien lankatilaus Tapion kauppaan vetämään ja heti lankojen kotiuduttua sukat puikoille. Vaikutteita sain muutamasta eri blogista ja kuosithan on Marimekkoa. On Palloa, Tasaraitaa, Muijaa ja Räsymattoa. Olisin halunnut tehdä myös Lokkia ja Kaivoa, mutta langan riittävyys määräsi sukkien pituuden ja kuviotkin oli järjesteltävä niin ettei esimerkiksi nilkan kohdalta kiristä liikaa. Tälläiset olis polvisukkina aika upeat. Näihin "puolipitkiin" meni lankaa kerän verran mustaa ja valkoista sitten vähän vajaa kerä.


Sukat on jo perillä uudella omistajallaan ja kuuleman mukaan mieleiset. Stressaan aina tilaustöitä (ja siksi niitä välttelenkin), mutta näiden kanssa ei stressi iskenyt. Oli niin mukava neuloa näitä. Lanka on miellyttävää ja kun on paljon kuvioita, niin eihän sitä malttaisi laskea puikkoja ollenkaan käsistään.

Nyt taitaakin sitten olla joululahjaneuleiden aika. Muutamat on jo valmiina ja luulin olevani ajoissa, mutta eilen havahduin siihen, että jouluhan on jo aivan nurkan takana ja kiirehän tässä tulee sitten kuitenkin.

16 kommenttia:

 1. HIENOT! :) Pakko itekin jossain välissä hyödyntää tuota kuviota/ideaa jossain muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä jumahdin hetkeksi ihan täysin pallo- ja räsymattokuvioon. Varmaan tulee vielä useammatkin tämän tyyliset sukat neulottua.

   Poista
 2. Kauniit sukat. Kirjoneuleita on kiva tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, itse oon aika pitkälle vältellyt kirjoneuleiden neulomista, koska en ole siinä kovin hyvä, mutta nyt viime aikoina melkein kaikki mun neuleet on kirjoneuleita.

   Poista
 3. Tosi kivat! Minäkin olen joskus pohdiskellut värikkäämpiä marimekko-sukkia, mutta nämähän on hauskat myös näin mustavalkoisina.

  VastaaPoista
 4. Komppaan edellisiä: aivan ihanat sukat! :)

  VastaaPoista
 5. Siis Wauuuuu! Blogitauon aikana on tehty tällasia. Kiitos linkeistä muiden marisukkaneulojien blogeihin. Nyt iski ja kovvaa. Aivan mahtavat nuo sun neulomat sukat. Tahtoo matkia ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan täydelliset sukat!! Mustavalkoiset, marimekkohenkiset. Täydelliset. <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...