torstai 24. syyskuuta 2015

Versot

Ohje: Verso by Tiina Kuu
Lanka: Novita Sisko
Puikot: 3,5mm Addi Lace
Fiilis: Tulipahan tehtyä..

Tiina Kuun suunnittelemat Verso-sukat ovat roikkuneet jo jonkun aikaa Ravelryn jonossani. Kaiveltuani lankalaatikkoani, tartuin jokin aika siten Halpa-Hallista ostamaani Novitan Sisko -kerään. Se on kampanjalanka, joten nappasin sen kauppareissulla mukaan ihan vain kokeillakseni millaista se on. Värikin oli aika kiva. Vähän tuollainen minttuun vivahtava sinivihreä.

Olen päättänyt neuloa lankavarastostani kaikki Novitan langat pois, joten siksi piti keksiä joku sopiva sukkamalli myös tuolle Sisko-kerälle. Ravelryn jonoa katsellessani, päätin neuloa Versot, kun ne sattuivat olemaan jonon ensimmäisenä ja lanka vaikutti olevan niihin sopivaa.


Neuloin sukat yhtä aikaa magic loopilla ja se meni ihan hyvin. Ainoastaan kantapäässä onnistun aina säheltämään jotain, mutta onneksi osaan nekin jo korjailla. Muuten tämä malli vastustikin oikein urakalla. Jotenkin sukkamalli ei sytyttänyt. Sitä oli jostain syystä tylsä neuloa ja lisäksi lanka ei ollut mitään hirveän kivaa neulottavaa. Pörhöistä ja muovista. Vaikka sukat ovat lyhytvartiset, tuntui ettei ne tule koskaan valmiiksi. Vähän niinkuin väkipakolla jouduin ne runnoa valmiiksi saakka. Tiedän, että jos olisin jättänyt kesken, niin tuskin tulevat koskaan valmiiksi. Kärkikavennukset on neulottu vähän sinne päin ja vasta kavennusten kohdalla tajusin, että sukat olisi kai pitänyt neuloa toistensa peilikuvina. No, eipä siinä mitään. Hyvin nuo istuu jalkaan joka tapauksessa.


Se positiivinen juttu näissä oli, että lankakerä kului kokonaan. Sitä jäi jäljelle niin vähän, että heitin loput roskiin enkä jemmannut jämälankakoriin. Onpahan nyt sitten testattu niin lanka kuin sukkamallikin. Tiina Kuun mallit ovat kauniita ja mukavia neuloa, mutta tämä Verso nyt vaan ei ollut mun juttu. Kelpo sukat sain kuitenkin koipiini. Ne on nytkin jalassa, kun jostain syystä kaikki villasukkani on yhtä aikaa pyykissä tai sitten en löydä niihin paria. 

Tällä hetkellä puikoilla on vähän Marimekkoa ;) . Niistä lisää luultavasti ensi kerralla.

3 kommenttia:

  1. Kauniilta ne kyllä näyttävät!

    VastaaPoista
  2. Mulla on aivan samoja ajatuksia tästä mallista! Se näyttää kyllä ihan kivalta, mutta malli on vaan tylsä ja hidas tehdä. Ohjekin on vähän sekava, luulen että sen olisi voinut tehdä selkeämmäksikin. Mulla on siis yksi sukka valmiina, toinen aloittamatta ja jostain syystä ei oikein nappaa... -.- Nätit nämäkin on, ja väri on kiva, mutta malli on tympeä tehdä! :D

    VastaaPoista
  3. Ihana väri ja muutenkin kauniit sukat ♡ Joutuu varmaan itsekkin kokeileen ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...