torstai 17. syyskuuta 2015

Ruista koipiinOhje: Rye by tincanknits
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3mm Addi Lace
Fiilis: Onpas kiva, kaunis, helppo ja nopea malli.

Kuten edellispostauksessani mainitsinkin, päätin kokeilla pitkästä aikaa loopata kaksi sukkaa kerralla. Aiemmin en lämmennyt tekniikalle, koska ärsytti kun langat takertui koko ajan toisiinsa. Halusin kuitenkin kokeilla vielä kerran. Päätin, että jos en tykkää edelleenkään tekniikasta, niin antaa olla. Sitten jatkan sukkapuikoilla. Nyt kävi kuitenkin niin, että aion ehdottomasti loopata seuraavatkin sukat. On se vaan niin kätevää, kun saa molemmat sukat samaan aikaan valmiiksi. Välillä olen neulonut kyllä sukkapuikoillakin kaksia sukkia yhtä aikaa, mutta se on silti eri juttu. Tässä kun ei tarvitse vaihdella neuletta toiseen työn aikana.


Rye on oikein mainio sukkamalli. Helpot ja nopeat, mutta kuitenkin yksinkertaisen kauniit. Ohjeessa on myös kokoja vauvasta vaariin. Nämä minun neulomani ovat lasten koossa ja neulottu meidän nelivuotiaalle. Yleensä neulon 7 veljestä 3,5mm puikoilla, mutta nyt ne olivat kiinni toisessa työssä ja päätin neuloa 3mm puikoilla. Sen takia pinta on vähän peltiä. Onneksi nelivuotias kuitenkin tykkäsi sukista ja ne on sillä jalassa parhaillaankin. Uskoisin, että jos olisin neulonut 3,5mm puikoilla, olisi sukista tullut sopivammat meidän tokaluokkalaiselle.


Kuopus katseli sivusta, kun kuvasin sukkia neljäveen jaloissa. Niinpä kuvausten loputtua taapero kiipesi vuorostaan tuolille ja halusi, että hänenkin sukkansa kuvataan. Ne on ihan markettisukat, mutta lupasin, että laitan tämänkin kuvan blogiin :D .

7 kommenttia:

 1. Tosi kivat sukat, veikeä malli. Ja liikkis tuo teidän pikkuinen poseeraaja, hienot sukat on hänelläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän melkein kaksivuotias tekee tosiaan aivan kaiken isosiskojen perässä. Eilen viimeksi mietin, että on se hassua, kun toinen ei ollenkaan ymmärrä olevansa vielä pieni :) .

   Poista
 2. Hienot sukat! Joku päivä minäkin opettelen tuon kahden sukan tekniikan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt just taas kaksi sukkaa kerralla tulossa. Tällä kertaa Versot. Kyllä tuo tekniikka tässä pikkuhiljaa tulee tutuksi ja suosittelen kyllä opettelemaan. Vaikka se ei parilla ekalla kerralla tuntuis ollenkaan omalta, niin kannattaa silti sitkeästi kokeilla useamman kerran.

   Poista
 3. Nätit sukat! Pitääpä kokeilla Ryetä itsekin. Ja tasa-arvo se olla pitää sukkakuvauksissakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasa-arvo on tärkeää :) . Suosittelen neulomaan Ryet. Ne on nopsasti valmiit. Ainakin tuollaiset lasten sukat.

   Poista
 4. Sukkien kuvaaminen on tärkeää, oli ne millaiset sukat tahansa! Ryet on kyllä kivat, näyttää myös istuvan kivasti jalkaan.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...