maanantai 28. joulukuuta 2015

Pukin konttiin


Ohje: Horatio and Oren by Barbara Gregory
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5mm
Fiilis: Kivathan nämä on.

Neuloin jonkin verran joulupukin konttiin. Yhdet puudelilapaset neuloin ystäväni pyynnöstä ja sitten tuli neulottua myös parit pöllölapaset. Horatiot meni anopille ja Orenit kälylle. Aloitin vielä puna-valkoiset Horatiot äidille, mutta niitä en ennättänyt saada valmiiksi. Itseasiassa vain toinen lapanen on valmiina ja toista neulottu varren joustimen verran. Nopeitahan nämä on neuloa, kun vaan saa rauhassa neuloa, mutta kun oli joulusiivot ja perheen pyörittäminen, niin ei ne ihan niin nopeasti valmistuneetkaan, kuin olin toivonut.Kuvat nyt ei ole hääppöisiä. Napsasin puhelimella aamuhämärässä. Halusin kuitenkin jonkinlaiset kuvat ennen kuin kääräisin pakettiin.

Vaikka nämä molemmat pöllöt on tosi samanlaisia, niin jostain syystä Horatioita, eli noita tummempia pöllöjä, on mun mielestä mukavampi neuloa. En tiedä mikä noissa Oreneissa tökkii. Eihän noissa kuitenkaan kovin suurta eroa ole. Kuitenkin jos pitäisi valita kummat neuloisin, niin ehdottomasti Horatiot.


Ohje: Poodle Mittens by Jorid Linvik
Lanka: Dorps Alpaca (kaksinkertaisena)
Puikot: 2,5mm
Fiilis: Varmasti lämpimät, mutta olis ehkä tullut nätimmät vähemmän pörröisestä langasta.

Nämä ihanat Jorid Linvikin suunnittelemat puudelilapaset neuloin ystävän toiveesta. Nämä oli siinä mielessä pikkuisen murheenkryynit, että neuloin yhden lapasen ensin yksinkertaisella langalla, mutta siitä tuli auttamatta aivan liian pieni, lähinnä meidän 11-vuotiaalle sopiva. Niinpä kokeilin uudestaan kaksinkertaisella langalla ja niistä tuli paremmat, mutta edelleen ehkä hiukan kippanan kokoiset. Lisäksi kuvio ei erotu niin hyvin kuin voisi, koska lanka on pörröistä. Ajattelin alpakkalangan kuitenkin olevan niin lämmintä, että päätin neuloa siitä.Puudelien suurena ystävänä saatan neuloa tälläiset joskus itsellenikin. Ehkäpä sitä omaa pientä puudelinpentua odotellessa ;) .

Puudelilapasten kuvat ovat vielä järkyttävämpiä kuin pöllölapasten. Pahoittelen suuresti. Nämä Suomen talviset, pimeät päivät ja niin edelleen.. Kyllä te tiedätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...