keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Unohdettu


Malli: Loki 2 by Ragga Eiríksdóttir
Lanka: Drops Lima
Puikot: 4,0mm ja 4,5mm
Fiilis: No eihän valmis Loki voi muuta kuin saada hyvälle mielelle.

Havahduin yhtäkkiä siihen, että enhän minä ole esitellyt täällä Lokia, jonka neuloin kuopukselle. Tai siis neuloin sen kyllä tuolle meidän pian 5-vuotiaalle, mutta koska en taaskaan neulonut mallitilkkua, niin tämä on sopiva 2-vuotiaalle kuopukselle. Mitäpä tuolla väliä, kun käyttäjä kuitenkin löytyy.

Tätä neuletta en halunnut steekata takiksi, vaan jätin tarkoituksella paidaksi. Paita on jo ollut käytössä ja sen huomaa mm. hihansuista ja helmasta. Näköjään olen päätellyt toisen hihansuun huonosti, kun siellä joku lankakin törröttää.
Mahtavan mukava neule neuloa ja lanka on kyllä niin ihanaa, että sen neulomisesta nauttii oikein kunnolla. 


Vaikka kuvissa näyttääkin siltä, kuin olisin neulonut kuvioissa väärin, niin ihan oikein ne on neulottu. Villapesussa kuvio vaan jotenkin "kulahti". Toivottavasti taas tasoittuu käytössä.


No nyt on esitelty tämäkin neuletyö. En muista miksi se jäi alunperin unohduksiin. Onhan tämän valmistumisesta aikaa jo pari kuukautta varmaan. 
Tuolla lankalaatikossa odottaa edelleen langat kahteen Lokiin. Kunhan nyt saan noita keskeneräisiä valmiiksi, niin voisi taas ottaa Lokin puikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...