keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Kirjoja/Books

Tämä päivä on kulunut aika pitkälti sisustellessa olohuonetta. Meidän remppamies asensi eilen meille uuden takaoven ja sen takia jouduttiin sitten vähän vaihtaa järjestystä. Sain mielestäni ihan kivan näköisen huoneen aikaiseksi, vaikka tuo meidän olohuone onkin todella hankala sisustettava. Siinä ei ole ainuttakaan ehjää seinää ja kaiken lisäksi se sijaitsee keskellä taloa, joten sen läpi kuljetaan periaatteessa kaikkiin huoneisiin. Huonetta hallitsee massiivinen 70-luvun punatiilinen takkaseinä. Sille täytyy vielä tehdä jotain, mutta olkoon tuollainen nyt siihen asti, että saan inspiraation alkaa sitä rappaamaan ja maalaamaan.


I have decorated my livingroom today. We had new door to our livingroom yesterday so I need to change the places of furnitures. I think our new livingroom is quite nice right now. It is very difficult room to decorate. We don't have any whole walls there in our livingroom and it is the room in the middle of our house so we need to walk through it when we need to go other rooms.
There is also massive fireplace from 70's in the livingroom. We must do something with it. Maybe paint it or something. I just don't have inspiration right now.


Käsityörintamalla on hiljaista. Purin eilen leskenlehtihuivin. Sen neulominen ei enää innostanut yhtään, joten päätin käyttää alpakkani johonkin muuhun.
Tänään tuli postista lappu, että miehen tilaamat kirjat ovat tulleet, joten pääsen siis illalla ihailemaan Wrap Stylea ja kenties aloittamaan Shetland Trianglen neulomista. Siskokin on tilannut jo yhden sellaisen :) . Fifi pitää vain ensin neuloa valmiiksi, mutta siinä ei kauaa nokka tuhise. Ohjeen mukaan se on jo valmis, mutta päätin käyttää tuon toisenkin kerän loppuun ettei jää taas lisää jämälankaa. En halua tuosta Fifistä kovinkaan isoa, joten nuo kaksi Rose mohair-kerää riittävät vallan hyvin. Ei onneksi tartte ostaa enää lisää.

I don't have knitted almost anything past days. tinked the coltsfoot-scarf. I didn't like to knit it so I thought that it's better to use my alpaca to something else.
Today I got a note from post office. Our books came. I can read Wrap Style today and maybe start knitting Shetland Triangle. My sister have already ordered one :) . I need to knit Fifi first but I think I don't knit it for long. It is almost finished.

Kylpyhuoneremontti on hyvällä mallilla. Kävin sitä taas äsken ihailemassa. Putkimiestä vain odotellaan ja sen jälkeen kootaan suihkukaappi. Muuten kaikki on jo kunnossa ja valmiina. Siitä tuli tosi kiva. Täytyy vielä ostaa uusia pyyhkeitä ja kylpytakit ja tietenkin kaikenlaista kivaa koristetta ja härpäkettä ;) . En malta odottaa että päästään omaan saunaan ja että saan taas aloittaa Nellin kanssa kestovaippailun. Saan ihan itse pestä pyykit!

Our bathroom is almost completed. We are just waiting plumber and then it is ready. I am so happy. It is very beautiful. I can't wait I can wash our laundry by myself. Then Nelli can use cloth diaper(?) again!

Nyt odottelen miestä töistä kotiin. Se käy samaa matkaa hakemassa kirjat postista.. Voisin vaikka neuloa Fifiä odotellessani.

My husband is coming home from work soon. He is going to bring Wrap Style at the same time. I just need to wait and maybe knit Fifi.

4 kommenttia:

 1. Just löysin sun blogin Wilman (sisäinen villapaita) kautta ja huomasin, että olit jättänyt blogiini kommentin :) Nuo tilaamani langat oli aika arvokkaita, eipä niitä kerralla raaski kovin paljon tilata :(

  VastaaPoista
 2. Minulla on 4 kerää tuota Novitan Rose mohairia, en ole vielä neulonut. Millaista lankaa se on? Karvaako kamalasti?

  VastaaPoista
 3. marja(Lankaa ja sympatiaa)17. tammikuuta 2008 klo 11.42

  Ompa teillä kaunista!Olis kiva nähdä siitä kylppäristäkin kuvia sitten:)

  Meillä on ärsyttävä vaihe meneillään...pitäis muuttaa helmikuun loppuun mennessä,mutta uudesta asunnosta ei ole tietoakaan:(Alkaa vähän stressiä pukkaan...

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo violetti sisustuksessa. Tyynynpäälliset on kivat:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...