keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Kevätpäiväntasausyllätyshuivi

Ohje: Kevätpäiväntasausyllätyshuivi (Lankakomero)
Lanka: TeeTee Kamena (2 vyyhtiä)
Puikot: KnitPro 5,0mm


Tässä se nyt sitten on. Minun Kevätpäiväntasausyllätyshuivini. Huh, mikä sanahirviö tuo onkaan. Siitä tuli tosi iso. Alemmassa kuvassa huivi jäi vähän ruttuun, joten todellinen koko ei näy kunnolla, mutta tuosta ylimmästä kuvasta voi jotakin päätellä. Meillä on iso löhödivaanisohva ja huivi vie siitä varmaan kahden henkilön paikan.

Kiitokset Päiville Lankakomeroon kivasta tempauksesta. Huivin malli oli kiva, vihjeet tulivat ihan sopivin väliajoin ja niissä oli ihan mukavasti vaihtelua. Ainoastaan neljäs vihje puudutti. Neuloin huivin TeeTeen Kamenasta, joka on mun mielestä ihan mainiota huivilankaa. Valitettavasti kaksi vyyhtiä ei aivan riittänyt, vaan jouduin käyttää pieneen pätkään päättelyvirkkauksesta toista lankaa, jonka kylläkin vaihdan joskus tähän samaan, kunhan saan tätä käsiini.

Huivi on turhan iso kaulalla pidettäväksi, mutta aivan ihana lämmike hartioille viileisiin aamuihin. Kuopus on alkanut heräämään kuudelta, joten täällä sitä tulee sitten istuskeltua kylmästä täristen puolinukuksissa. Huivi pääsi tänään tositoimiin ja täytyy sanoa, että eipä tarvinnut täristä enää :) .

Nyt sitten on taas siskon Shettis aktiivisesti puikoilla. Muuta keskeneräistä ei olekaan ellei itse suunnittelemaani villatakkia lasketa. Eikä sitä lasketa, koska luulen että sitä kohtaa purkutuomio. Löysin nätimmän mallin langoille Dropsin sivuilta. Saa nähdä milloin se pääsee puikoille. Jonossa on vielä kaksi tilaushuivia ja sitten syyhyttäisi neuloa jotain keveää tai ehkä jotain lapsille.

Nyt laitan lapsille syömistä ja rojahdan hetkeksi sohvalle katselemaan Frendejä dvd:ltä. Mies toi ensimmäisen tuotantokauden yllätykseksi pitkän työpäivän jälkeen :) .

7 kommenttia:

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...