tiistai 24. maaliskuuta 2009

Kiitos!


Tänään mies haki postista ihanan paketin. Salainen neuleystäväni oli osannut lähettää tosi kauniin punaista Kamenaa, himoitsemani KnitPron (miksi ihmeessä KnitPicks vaihtoi nimeään?) sukkapuikot, Suloiset sukat-kirjan sekä tosi nätin itsetehdyn kortin. Olen joskus siskon luona katsellut tuota kirjaa ja siellähän oli monen monta nättiä mallia, joita voisi kokeilla :) . Kiitos sny! Taas kerran lähetit oikein mieleisen paketin :) .

Kevätpäiväntasausyllätyshuivia vilautan vain tämän verran. Sain sen eilen valmiiksi ja siitä tuli SUUURI. En saanut sitä mihinkään pingottumaan kokonaisena, joten pingotin kaksinkertaisena mattoon ja petyin aamulla kuinka surkeasti se pingottui. Täytyy vaikka höyryttää se tänään suoraksi ja ottaa huomenna parempia kuvia.

Täällä sitä yritetään toipua mahataudista. Pitkän aikaa on jo ollut etova olo, mutta eilen nousi kuumekin. Nukuin viime yönä 12 tunnin unet ja aamulla luulin jo olevani suht koht terve. Valitettavasti pienen kävelyretken jälkeen olo alkoi taas huonontua ja tekisi taas mieli mennä nukkumaan. Voi kunpa tämä menisi jo lopullisesti ohi. Ajattelin pestä kaikki petivaatteet ja viedä peitot ja tyynyt ulos tuulettumaan heti kun olo paranee sen verran, että jaksan ahertaa. Jospa saisi noita pöpöjä edes osittain tapettua niin että mies saisi välttyä tältä taudilta. Meissä tytöissähän se on ollut jo kaikissa. Taitaa vaan olla sen verran tympeä tauti, että väistämättä kiertää jokaisen, jonka kanssa oon ollut tekemisissä :( .

Peruin tänään Novitan. Tympäsi niin, kun uusin lehti toistelee taas niitä iänikuisia verkkobonchojaan. Pääasiallinen syy lehden peruuttamiseen oli kuitenkin se, että aamulla mulle soitti nuorimies, joka kyseli muutaman kysymyksen ja tarjosi sitten palkkioksi Suurta käsityölehteä muutamaksi kuukaudeksi ilmatteeksi. Loppujen lopuksihan kävi tietenkin ilmi, että itse pitää tulla vastaan puolen vuoden verran, mutta mitäs tuosta. Mieluummin maksan Suuresta käsityölehdestä, kuin itseään toistavasta Novitasta.

Sellaista täällä. Menen taas potemaan..

3 kommenttia:

 1. Novita on kieltämättä aika kökkö lehti... Kun Sk:kin taas tuntuu niin huonolta. En tiiä, mulle ei varmaan kelpaa mikään vaikka kaikki paitsi Novita tulee (ei toki Kauneimmat Käsityöt ole mulle ikinä tullu).

  Kauniilta näyttää tuo huivi! :D

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäsit paketista:) Pikaista paranemista!

  Toivoo: SNY

  VastaaPoista
 3. Mukavan paketin olet saanut! Kauniilta näyttää tuo sinun huivisi.

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...