keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Suunnittelua


Arvaako joku, mitä täällä puuhataan? Kyllä vain. Kokeilen ihka ensimmäistä kertaa kirjoittaa neuleohjetta. En tosin tiedä julkaisenko sitä koskaan, koska sukan mallikuvio ei ole itse keksimääni, vaan mallineulekirjasta bongattu ja sukka muutenkin ihan peruskauraa. En edes tiedä vaikka joku olisi jo neulonut sukat samalla mallineuleella. Kunhan edes omaksi ilokseni kirjoitan muistiinpanot kunnolla ylös, että voin sitten halutessani neuloa täsmälleen samanlaiset sukat, kuin aikaisemmin.


Lankana on muuten yksi niistä jokin aika sitten koolaamistani Admiraleista. Aika kivan värinen. Tuollainen mukava semisolidi. Tässä alemmassa kuvassa tosin liian kirkas. Yritin muokata värejä niin, että mallineule erottuisi vähän paremmin. Eipä se kyllä tahdo erottua nytkään. Ehkä joku tummempi tasaisen värinen lanka olisi tuonut mallineuleen enemmän esille.

Aika kuluu mukavasti elokuvia katsellessa ja näitä sukkia neuloessa. Välillä pistän kerroksia ja silmukoita muistiin ja sitten taas puikot suihkii. Mutta hattua kyllä nostan heille, jotka jaksavat kirjoittaa ohjeen toisensa jälkeen monimutkaisille palmikkosukille tai isoille neuletakeille. Ei musta taitais olla siihen. Ulosanti ei tunnu olevan mulla ihan kohdallaan ja on tosi vaikea kirjoittaa ylös, mitä missäkin vaiheessa tekee niin että joku toinenkin sen voisi ymmärtää.

Nyt taidan jatkaa taas hetken neulomista, jotta saisin joskus ohjeen valmiiksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...