keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Värileikkiä


Leikin tässä yhtenä päivänä kattiloilla ja KoolAideilla sekä tietenkin lankavyyhdeillä ja tällaista sain aikaiseksi. Ihan kivannäköisiä värejä ja vyyhtejä, mutta saa nyt nähdä millaista jälkeä sitten neulepintana. Tasaista väriä en saanut aikaiseksi. Tosin ainoa yksivärinen vyyhti on tuo oranssi herkku.
Mutta.. Eikös niitä värjäämättömiä vyyhtejä pitänyt olla neljä? Noh.. Niinhän niitä oli. Yksi ei ihan tainnut onnistua.


Väristä piti tulla sellainen kiva sinertävä violetti (kokeilin värjätä karamellivärillä), mutta padasta nousi tuollainen omituinen pastellivärinen turkoosi. Kaikenlisäksi onnistuin samaan vyyhdin niin sekaisin etten ole vieläkään jaksanut sitä selvitellä. Ehkä sitten äitiyslomalla jos aika käy pitkäksi..

Oranssit lasten sukatkin tulivat valmiiksi, mutta en jaksanut niitä kuvata. Ne on luultavasti tytöillä jo käytössä jossakin kun ei nyt ihan heti tarttunut silmään. Ja edellisessä postauksessa olleet kirjoneulelapaset saivat purkutuomion ja vaihtoivat mallia. Nyt puikoilla on sitten Haaviston n:o 49 Kymenlaakso. Meni hermot siihen kolmen eri värin kanssa pelleilemiseen, joten vaihdoin vähän helpompaan. Nyt on jostain syystä kirjoneulelapasstartitis. Sukat ei huitsita sitten yhtään. Kai nuo puikoilla olevat täytyis silti saada tämän talven aikana valmiiksi asti.

Nyt tämä lähtee tästä ajelemaan kohti neuvolaa. Melkeinpä veikkaan, että sairaslomaa pukkaa. On nimittäin sen verran nyt supistellut. Huomenaamuna pitäis istua pari tuntia labrassa sokerirasituksessa. Kai siitä selviää, kun muistaa ottaa puikot ja lankaa mukaan.

7 kommenttia:

 1. Ihana turkoosi tuo viimeinen, voisin mielelläni adoptoida sen meille. Hailukat värit ovat minulle kovasti mieleen, mutta niitä ei meinaa lankakaupoista löytää...
  Jaksamista sokerirasitukseen!

  VastaaPoista
 2. Kauniita lankoja, etenkin tuo oranssi!

  Se sokerirasitus oli ihan syvältä. Istua nyt kaksi tuntia labran odotushuoneessa valtavan vanhuslauman kanssa väsyneenä ja nälkäisenä...

  VastaaPoista
 3. Millä langalla ja minkä kokosilla puikoilla teet noita Haaviston lapasia?

  VastaaPoista
 4. virssu: Voisin sen kyllä lahjoittaa, mutta se on aika sotkussa enkä millään jaksis sitä selvittää :P

  Kaisa: Sokerirasitus oli kyllä aika tympeä homma. En saanut edes neuloa odotellessa. Pitää kuulemma olla mahdollisimman liikkumatta.

  Anuski: Näitä nyt puikoilla olevia lapasia neulon 2mm puikoilla ja Gjestalin Maija -langasta, eli olisko se suurinpiirtein Nallen vahvuista. Floricasta oon neulonut kakkosen puikoilla kouluikäisen kokoiset Haavistot. Jos on suht normaali neulekäsiala niin aika ohuet puikot ja ohut lanka saa kyllä olla ettei lapasista tule ihan jättejä.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, näköjään vaihtelee nuo käytännöt tuon sokerirasituksen suhteen. Minä kyllä neuloin sukkaa odotellessani, labratädit vaan ihastelivat lankaa eivätkä kieltäneet neulomasta!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...