torstai 21. lokakuuta 2010

Rahanmenoa ei voi estää

Tulipa tehtyä lankatilaus, kun tajusin etten ole koko työssäoloaikanani palkallani ostanut muuta kuin muutaman kerän Novitaa. Nyt oli aika korjata tilanne ja tilata paria herkkulankaa, joiden ostamista olin jo kauan pähkäillyt. Collinette Jitterbugia on pitänyt kokeilla ties kuinka monta kertaa ja kun Tinttamarellissa oli sitä ihanassa värissä (wasabi Squeeze), samoin Mokkasukkaa (värinä Julius), päätin että nyt ostan suht korkeasta hinnasta huolimatta molempia. Admiralit tulikin sitten ihan vaan extrana tilattua. Sinistä lankaa omistan tuskin yhtään ja mieli tekee sinisiä sukkia, vaaleanpunaisesta taas ajattelin keksiä jotakin joululahjaksi jollekkin. Kool-Aidit ja värjäämättömät Admiralit taas odottelevat värjäyskokeiluinspiraatiota. Tekisi mieli perehtyä tuohon koolailuun oikein kunnolla ja värjätä edes vyyhdin verran raitalankaa. Osaan langoista ajattelin kokeilla elintarvikeväriä.

Puikoilla on taas niin paljon kaikkea etten niitä viitsinyt edes kuvata. On perussukkaa Nallesta itselleni, Kai-Meit (ravlink) Zitron Trekking hand artista, kirjoneulelapaset Maijasta.. Lisäksi alotin kolmiohuivia TicoTicosta ja taitaa tuolla muutama muukin työ olla kesken. Startiitti vaivaa kovasti ja arvatkaa vaan haluaisiko nämä uudetkin langat jo päästä puikoille. Yritän nyt kuitenkin malttaa mieleni ja tehdä edes joitakin keskeneräisiä valmiiksi.

Nyt taidan hipsiä näin iltavuoron jälkeen peiton alle. Aamulla on jaksettava taas nousta aikaisin töihin. Sitten onkin ansaittu lauantaivapaa, viikon ainoa vapaapäivä. Vielä kun jaksaisi pari kuukautta puurtaa, niin saakin jäädä kotiin laittamaan kaikki valmiiksi tuoreinta tulokasta varten. Kylläpä se aika rientääkin nopeasti.

Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...