maanantai 4. lokakuuta 2010

Lämmikettä talvivauvalle


Neuloa kilkutin parissa illassa tulevalle vauvalle ensimmäisen setin. Myssy oli aivan ihana neuloa ja luulenkin että niitä tulee neulottua monesta eri langasta eri väreissä ja eri kokoisina, koska se valmistui nopeasti eikä ollut puuduttavaa neulottavaa. Greyn anatomian kolmas tuotantokausi oli mainio taustavirike tätä settiä neuloessa.

Ohje: Aviatrix  
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5mm pyöröt

 Ohje: Vauvan perussukat omasta päästä
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5mm sukkapuikot

 Ohje: Vauvan tumput omasta päästä
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 3,5mm sukkapuikot

Veikkaan että myssystä tuli vähän liian iso vastasyntyneelle. Eihän sitä voi mitenkään muistaa miten pieniä ne onkaan. Sukat ja tumput taitavat olla juuri vastasyntyneen käärön kokoa ja ajattelinkin että voisin kokeilla riittäisikö nuo loput Jannen jämät vielä yhteen vähän pienempään myssyyn tai ehkäpä mulla sattuu olemaan kerä Maijaa samanvärisenä. En muista.

Eilen tuli aloitettua taas uudet sukat, vaikka edellisiäkin on ihan tarpeeksi kesken. Teki vaan mieli neuloa välillä vähän paksummasta langasta, joten niinpä puikoilla on nyt perussukat mustasta Nallesta mulle itselleni. Odottelis tuossa myöskin muutama kerä seiskaveikkaa puikoille pääsemistä. Niistä tulee myös sukkia mulle ja tytöille. Meillä kaikilla on villasukat aika vähissä.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti! Ihana väri!

  VastaaPoista
 2. Oi, säkin oot tehny Aviatrixin! Mäkin tein joku aika sitten, vaikkei ole edes tarvetta. :D On kyllä tosi ihana malli minunkin mielestä.
  Muutenkin koko setti on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Onpas söpö setti! Minunkin pitää kokeilla tuota myssymallia.

  VastaaPoista
 4. Voi nuo vauvojen jutut on kyl söpösiä. Niitä on kivaa neuloa. Kauniita.

  VastaaPoista
 5. Todella ihana setti! Ja ihana väri :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...