sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Vastauksia kysymyksiin


Sain Merrulilta tälläisen tunnustuksen ja vastailenpa siis kysymyksiin. Tätä pitäisi jakaa eteenpäin, mutta passaan. Niin moni on tämän jo saanut ja olen omalta osaltani päättänyt etten näitä enää jakele. Itseäni ei tunnustukset kuitenkaan haittaa :) .


1.Milloin aloitit blogisi?
30.12.2007

2.Mistä kirjoitat.Mitä käsittelet?
Lähinnä käsitöistä yritän kirjoittaa. Enemmän tulee varmaan esiteltyä valmiita töitä, mutta kyllä sitä joskus tulee muutama rivi kirjoitettua myös keskeneräisistä tekeleistä. Blogin alkutaipaleella taisin kirjoitella neulomisen lisäksi myös sisustuksesta ja ihan arkipäivistä. Nykyään niille aiheille on toinen blogi.

3.Mikä tekee siitä erityisen?
Jaa-a. Nyt on kyllä tosi vaikea vastata mitään. Erityinen tää on varmaan siks, että tää on mun ja muut on muiden. Jokaisen blogi on jollakin tavalla erityinen.


4.Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Aluksi vaan lueskelin toisten blogeja ja sitten tuli vaan sellainen "sisäinen palo" kirjoittaa itsekkin. Halusin myös jonkun paikan, missä on itselläkin muistissa mitä oon milloinkin neulonut ja mitä lankaa tai puikkoja käyttänyt. Myöhemmin tuohonkin tuli avuksi myös Ravelry, mutta en osais kuvitella  etten enää bloggais.


5.Mitä haluaisit muuttaa?
Haluaisin päivittää useammin, mutta kun ei vaan oo asiaa eikä välttämättä aikaa ja inspiraatiotakaan. Kielioppiin voisin tietty kans paneutua vähän enemmän, mutta yleensä tulee kirjoitettua melkein samalla tavalla kuin puhun.

1 kommentti:

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...