keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Odottelua

Juu.. Raitasukkaa tahtoo taas pukata, vaikka olis periaatteessa tärkeämpiäkin neulottavia. Sukkiahan meillä alkaa olemaan jo ihan riittävästi jokaisella perheenjäsenellä. Nuo raitasukat vaan on niin addiktoivia ja niihin on helppo upottaa edes muutama nöttönen jämälankoja.
Kuopuksen sukkiin kokeilin ekaa kertaa jarruainetta. Onnistuin leikkaamaan pullon nokkaan vähän liian suuren reiän, joten nyt siitä tulee turhan paksua ja epätasaista jälkeä, mutta onneksi nuo jarrut ei näy päällepäin, jos sukat on jalassa. Ainakin ne tuntuu toimivan ihan kiitettävästi.

Päätin monen muun neulojan esimerkistä ostaa itsellenikin Tuulian The Tailored Sweaterin. Siinä sitä sitten onkin 38 sivun verran suomennettavaa ja sisäistettävää. Ihan ok puuhaa näin kun LA lähestyy (se on jo huomenna!) eikä oikein malttais odotella. Tartten aina jonkun tuollaisen projektin, jotta saan aikani kulumaan ja ajatukset muualle. Vielä pitäisi ostaa parit pitsipyöröt, jotta pääsen neulomaan esikoisen alpakkapaitaa tällä metodilla.

Coffee Tunic on nyt jäänyt odottamaan. Ei siksi etten tykkäisi sitä neuloa, vaan siksi, että pakkasin sen jo valmiiksi sairaalakassiin. Onpahan sitten jotakin tekemistä aina niiksi ajoiksi kun uni ei tule ja vauva nukkuu :) .

Katsotaan josko mulla olis perjantaina jotain kivaa postattavaa ;)

11 kommenttia:

 1. Ylimmäinen raidoitus on erityisen herkullisen värinen.

  Toivottavasti pääset pian Coffee Tunicin kimppuun ;)

  VastaaPoista
 2. TTS on ihan parhautta, siihen jää koukkuun - mulla taitaa olla jo viides TTS-neule puikoilla.

  Toivottavasti vauva syntyy pian ja sutjakkaasti:)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä odotteluun! Muakin kiinnostaa tuo TTS, oon miettinyt miten vaikea sitä olis tulkata ilman että käy kurssin. Enkku sujuu kyllä ihan ok, kun vaan olis aikaa keskittyä.

  VastaaPoista
 4. huih! Huomennako se la jo on. onnea ja voimia tulevaan synnytykseen.

  VastaaPoista
 5. Olen itsekin harkinnut tuota Tailored Sweater -liparetta: kovasti kuumottelisi tehdä joku isompi projekti kuin iänikuiset sukat ja huivit...

  Voimia ja vimmaa synnytykseen, hyvää taistelutahtoa! (Vai oletko Sinä niitä, jotka synnyttävät hillitysti yhdellä syvällä huokauksella? ;-D)

  VastaaPoista
 6. Johku: violettia ja pinkkiä seiskaveikkaa :). Ja toivotaan tosiaan, että pian saisin kaivaa Coffee Tunicin laukusta esiin ;) .

  Epa: Kiitos :)

  MevrouwWalvis: Kiva kuulla. Näin mä oon kuullutkin, että kun tän oppii, ni sitten tulee neulottua kaikki paidat samalla metodilla.

  Altocumulus: Mä en oo ehtinyt vielä perehtyä tuohon yhtään, mutta kyllä mä luulen, että sen sisäistää ilman kurssiakin. Oon kyllä ajatellut, että jos mulle joskus tulee tilaisuus, ni kävisin Tuulian kurssillakin.

  sade: Kiitos. Huomenna viimeinkin on la, joten kahden viikon päästä viimeistään pitäis meidän perhe taas kasvaa.

  Kottby: En mä taida ihan yhdellä huokauksella selvitä, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että mun synnytykset on tähän asti ainakin olleet nopeita ja helppoja. Siksi jännittääkin, että onkohan tää kolmas sitten ihan erilainen. Glumps.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti ei tarvitse enää kauaa odotella vauvan maailmaan putkahtamista. Mikäli se tapahtuu ennen mun seuraavaa vierailua täällä, niin onnea ja tsemppiä synnytykseen! :)
  Ihania raitasukkia tosiaan ja hyvä että toisilla draivi pysyy parista toiseen, eikä käy kuten mulla ensimmäisen parin jälkeen... :D

  VastaaPoista
 8. Riikka: Kiitos :)

  Ellu: Kiitos! Mulla tosiaan ihme kyllä pysyy tuo raitadraivi päällä. Yleensä oon kyllä sellanen, että jämähdän johonkin tiettyyn malliin pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 9. Hauskat nuo sydänpohjat, pitää vauhdikkaat jalat varmaan hyvin lattiassa kiinni ;) Onnea loppusuoralle!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...