sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Hiihtoloman viimeinen päivä

Niin se on jo hiihtoloman viimeinen päivä. Sen kunniaksi mies kokkasi maittavaa pannaria ja minä käytin isompia tyttöjä luistelemassa. Nyt voikin sitten vähän huilahtaa puikot kädessä. Tällä hetkellä puikoilla on palmikkotakki keskimmäiselle. Lankana Nalle ja puikot 3mm, joten saa nähdä miten kauan jaksan tuota tahkota. Tuntuu, että vaikka kuinka neuloo, niin pituutta ei tule yhtään lisää.

Vanhin tyttö vietti kaksi yötä mummulassa, joten pienemmät joutuivat touhuamaan hiihtolomalla paljon kahdestaan. Onneksi heillä näyttää jo leikit sujuvan, vaikka kuopuksella on ikää vasta vuosi.

Hiihtoloma meni jotenkin valtavan nopeasti. Lähes joka päivä ramppasin keskimmäisen kanssa hammaslääkärissä. Hammasta särkee, mutta hammaslääkärin tuolilla tyttö pistää suunsa niin lujasti kiinni ettei sitä saa kukaan auki. Edes esilääke ei toiminut, joten nyt odotellaan kutsua narkoosipaikkaukseen. Onneksi pahin kipu on jo väistynyt antibiooteilla eikä tyttö enää itke hammastaan.

Toisaalta on ihan mukavaa palata arkeen, toisaalta taas olisin mielelläni viettänyt vaikka vielä toisen viikon ilman koulukyydityksiä sun muita arjen askareita. Arki on kuitenkin aloitettava ja huomenna onkin suunnitelmissa pitää siivouspäivä ja hakea viimeinkin keskimmäisen huoneeseen tapettia tai maalia. Vielä kun ne saisi seinille asti..

Nyt kuitenkin neulomaan ja katselemaan, kun mies kokkaa meille possua smetanakastikkeessa ;) .

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen neuletakki puikoilla tulossa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis palmikkovillatakki tulossa... Olen aikoinaan tehnyt esikoiselle just samanvärisesyä Nallesta sellaisen kietaisuvillatakin:) Mukavaa alkavaa arkea teille, kohta se on jo kesälomakin...

  VastaaPoista
 3. Kauniin huurteista pinkkiä...

  VastaaPoista
 4. Kivan näkönen neuletakki tuosta pinkistä kuoriutumassa...

  VastaaPoista
 5. Neulisti: Kiitos. Omaankin silmään näyttää aika kivalta. Vielä kun tulis sopiva koko. Näyttää aika isolta..

  Kivitasku: Kiitos :) . Meillä melkeen tietää, että keskimmäinen valitsee pinkin tai vaaleanpunaisen, jos erehdyn kysymään minkä värisen takin haluaa :D .

  Emma: On kyllä ihan kiva väri. Ite kyllä tykkäisin enemmän ehkä vähän persikkaan vivahtavasta vaaleanpunaisesta, mutta sellaista ei löytynyt, joten tyydytään tuohon.

  Näppi: Kiitos. Tuossa se sohvalla lojuu edelleen keskeneräisenä. Toivottavasti saan pian esitellä valmista takkia. Meinaa nyt vaan olla aika pitkissä kantimissa ;) .

  VastaaPoista
 6. kyllä se neule siitä edistyy, tsemppiä! Ja seinähommiin tsemppiä myös, mä odottelen itekin tässä tapettilähetystä saapuvaksi...!

  VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...