perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vigo toiminnalliset vitamiinipurukumit

Liityin tässä taannoin Buzzadoriksi ja tänään kävin hakemassa ensimmäisen kampanjapakettini postista. Pääsin mukaan kokeilemaan uusia toiminnallisia Vigo purukumeja yhdessä tuttavieni kanssa.
Vigo on kasvavan, lääkealan yrityksen Meda OTC:n valmistama toiminnallinen ja sokeriton purukumi, johon kuuluu kolme makua; Vigo Focus, Vigo Beauty ja Vigo Active. Purkkapalat on patentoitu ja niiden valmistusprosessi eroaa perinteisestä purukuminvalmistuksesta siinä, ettei purukumia kuumenneta lainkaan. Näin purukumiin lisätyt vitamiinit säilyvät paremmin kuin kuumennetuissa purukumeissa.

Vigo Focus on raikkaan clear mintin makuinen purukumi. Se sisältää virkistäviä vitamiineja, ginsengjuurta ja kofeiinia, jotka parantavat henkistä suorituskykyä.


Vigo Beautyn makuna on fruit mint. Se sisältää B-vitamiinia ja seleeniä sekä beetakaroteenia. B-vitamiini ja seleeni vahvistavat hiuksia ja kynsiä ja beetakaroteeni taas edistää ihon terveyttä ja kimmoisuutta.


Vigo Active on raikkaan power mintin makuinen virkistäviä vitamiineja sekä suorituskykyä parantavia magnesiumia ja kofeiinia sisältävä purukumi.


Vigoa suositellaan pureskeltavaksi kymmenen minuutin ajan ja suositusannos on neljä palaa vuorokaudessa. Vigo -pussi sisältää yhteensä 14 purukumipalaa ja niitä myydään apteekeissa.

Buzzadorit ovat siis aivan tavallisia, uteliaita ihmisiä, jotka testaavat uusia tuotteita tai makuja, antavat niitä ystävilleen ja kertovat niistä rehellisen mielipiteensä. Näin yritykset saavat tuotteistaan puolueetonta palautetta ja pystyvät kehittämään tuotteitaan kohderyhmäänsä miellyttäväksi.

Lisää tietoa löydät Buzzadorin kotisivuilta.2 kommenttia:

  1. mäkin nyt liityin tonne Buzzadoriin. Saas nähdä mitä siitä tulee :D

    VastaaPoista
  2. -J- : Hienoa! Voi mennä jonkin aikaa ennen kuin sieltä tulee ensimmäinen kampanjakutsu. Mulla meni useampi kuukausi.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...