perjantai 27. huhtikuuta 2012

Buzzadorkampanja: Jogolino Mannavanukas

Pääsin mukaan Buzzadorin Jogolino Mannavanukas -kampanjaan ja halusin nyt kertoa teillekkin kokemuksia uudesta Jogolinon vanukasmausta.


Jogolino on Nestlén yli 12 kuukautta täyttäneille lapsille suunnattu välipala- tai jälkiruokavanukas. Se ei sisällä lainkaan säilöntä- eikä väriaineita ja lapsi saa siitä kasvulleen ja kehitykselleen tärkeitä ravintoaineita. 12-14 kk ikäiset lapset kasvavat ja oppivat koko ajan uusia asioita. Heidän energiankulutuksensa kasvaa, joten he tarvitsevat aterioiden välissä riittävästi välipaloja. Jogolino on nopea ja kätevä välipala, jota voi säilyttää huoneenlämmössä ja sen voi syödä sellaisenaan.

Jogolino on UHT-käsitelty, eli se lämmitetään ennen pakkaamista korkeassa lämpötilassa hetken ajan. Tämän, sekä erityisen pakkauksen johdosta Jogolinoa ei tarvitse säilyttää jääkaapissa, vaan niitä voi säilyttää vaikkapa valmiina hoitolaukussa, jolloin välipala on aina saatavilla myös silloin, kun ollaan vaikka ostoksilla tai leikkipuistossa. Jogolinon säilytys on siis helppoa myös vaikkapa kesämökillä tai asuntovaunussa, jossa ei ole erillistä kylmäsäilytyspaikkaa.

Mannavanukkaan lisäksi Jogolinosta löytyy kaksi muutakin makua. Keksivanukas, sekä ehkäpä hiukan perinteisempi kaakaovanukas. Jogolinoa myydään neljän kappaleen pakkauksina hyvin varustetuissa ruokakaupoissa.

Kuvasta voi päätellä, että meidän 1v2kk ikäiselle tytöllemme mannavanukas maistuu. Maistelinpa sitä itsekkin ja omaan makuuni se on hivenen liian mautonta, mutta eipä se olekkaan minun ikäiselleni suunnattu ;) .
Kun saa itse käyttää lusikkaa, vaarana on, että vanukasta on vähän muuallakin kuin suussa :D

Buzzadorit ovat aivan tavallisia kansalaisia, jotka voivat osallistua erilaisiin kampanjoihin testaamaan uusia tuotteita tai makuja sekä kertovat kokemuksistaan myös muille. Kampanjan lopussa suoritetaan loppuraportti, joiden perusteella yritys saa tietoa siitä mikä tuotteessa on hyvää ja mitä kenties pitäisi parantaa.

Mikäli haluat liittyä buzzadoriksi, käy lukemassa aiheesta lisää täällä.Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on Miuski): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=Miuski

2 kommenttia:

  1. Mä en oo päässy vielä yhteenkään kampanjaan. :/

    VastaaPoista
  2. - J -: Monet valittaa samaa. En tiedä sitten mikä logiikka siinä on ketä valitsevat kampanjohinsa, mutta ainakin se vaikuttaa mitkä on laittanut mielenkiinnon kohteikseen sinne omiin tietoihin ja FB-sovelluksen ja blogin omistajat taitaa olla ainakin joissain kampanjoissa etusijalla.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...